Xerrada per a pares i mares. Resum

El passat dia 29 d’abril es va dur a terme una xerrada dirigida als pares i mares. Conduïda per la psicòloga Mònica Antequera, de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, es va parlar sobre els canvis i pèrdues en l’entorn familiar i com ajudar als nostres fills i filles a superar-los.
Des de l’AMPA es va fer una amplia difusió d’aquesta xerrada, convidant fins i tot a la resta d’escoles de Santa Eulàlia a assistir-hi. Com a resultat d’aquesta àmplia difusió vam tenir una gran assistència, 22 famílies, de les quals 2 eren d’altres escoles (Milagros Consarnau i Prat de la Manta). De les famílies de l’escola volem destacar l’àmplia presència de pares i mares de P5 i P3, juntament amb algunes famílies de 5è i 1er. La xerrada va transcórrer en un clima molt distès i la ponent va facilitar molt la participació, afavorint que els pares i mares presents expliquessin les seves experiències personals i compartissin les seves preocupacions. Es va parlar de com explicar els diferents canvis que poden afectar la vida dels nostres fills: la mort d’un familiar, separació, adopció, …

Finalitzada la reunió es va repartir una petita enquesta per conèixer l’opinió i preferència dels assistents. Amb aquestes aportacions esperem continuar i millorar aquest nou projecte que hem iniciat aquest curs, l’Escola de pares i mares.

Com a resultat de les vostres opinions podem destacar que els temes que més us interessen són: Assetjament a l’escola (bulling), l’adolescència, límits i educació.  L’horari preferit per a les xerrades és el divendres a partir de les 17:30. Esperem poder repetir aquestes xerrades el curs vinent.

Per a tots aquells que no veu poder assistir i per aquells que voleu tenir un resum de la xerrada, us podeu descarregar la documentació fent clic aquí.

Esperem els vostres comentaris, suggeriments, preferències, etc.

Agraïments: A l’escola per cedir-nos l’aula d’informàtica i la moderna pissarra digital interactiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *