Xerrada per a pares i mares. L’adolescència. Llibertat i límits

El passat divendres 11 de novembre es va organitzar la xerrada per a pares i mares amb el títol «L’adolescència. Llibertat i límits» adreçada a les famílies amb nens/es de 9 a 16 anys. L’assistència a la xerrada va ser de 15 famílies, 9 d’elles d’altres escoles (Provençana, Paco Candel i Bernat Desclot). De les 6 famílies de la nostra escola, 5 d’elles eren de 1er, és dir, de les aproximadament 70 famílies de 4art, 5è i 6è a les que anava dirigida la xerrada només va venir un pare. Desconeixem el perquè d’aquesta poca assistència i de fet ens agradaria saber-ho (horari, manca d’informació,…), però està clar que els esforços i recursos de la comissió «Escola de Pares i Mares» es dirigiran cap a les famílies que realment mostren interès en les activitats proposades i per això d’ara en endavant les xerrades s’orientaran cap a la franja d’edat d’aquestes famílies.

Respecte a la xerrada cal destacar que va transcórrer en un clima molt distès i es va plantejar com un diàleg entre les famílies assistents on cadascú va poder aportar la seva experiència i preguntar i comentar els problemes que més els preocupen: com establir límits, com comunicar-se amb els adolescents, com guanya-se la seva confiança, etc.

Agraïments:
A l’escola, per les seves facilitats a l’hora d’organitzar aquestes xerrades.
Als pares i mares del Provençana, Paco Candel i Bernat d’Esclot, que amb la seva presència i agraïments van fer que mareixés la pena l’esforç realitzat.
A la resta d’AMPA i especialment al German del Bernat, pel seu suport i per fer difusió de la xerrada. 

Un comentario en «Xerrada per a pares i mares. L’adolescència. Llibertat i límits»

  1. Anònim dice:

    Vaya. Que sirva de ánimo este mensaje para seguir insistiendo…. Yo no estaba en la franja de edad

    saludos

    javier

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *