Tots Amb la Marató. Lluitem contra el càncer

La setmana del 10 al 16 de desembre era la setmana de la Marató de TV3 i aquest any, per primer cop, l’AMPA s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa solidària.

El dijous 13 i a proposició de l’AMPA el doctor Jordi Seuba va oferir una xerrada dirigida als alumnes de 5è i 6è. D’una manera molt didàctica va explicar en què consisteix la malatia i els avenços que s’estan produint en la seva cura. El doctor ha estat tan amable de cedir-nos la seva presentació perque la puguem compartir amb tots vosaltres. La podeu veure clicant aquí.

Durant la setmana es van repartir dos dibuixos als alumnes de l’escola. En un d’ells hi havia una ma i en un altre un llaç. Els dibuixos s’havien de pintar amb els colors de la marató (blau, groc i vermell) i dins d’ells hi havia escrita la paraula Implica’t que és el nom d’un projecte solidari en el qual participa la Desirée, una mestra de l’escola.

El dijous i divendres, després del concert de Nadal es va instal·lar una urna per recollir els donatius i es va aconseguir recollir 225€ entre els dos dies.

Finalment, va arribar el gran dia i el diumenge dia 16, es va dur a terme l’activitat principal «Mural gegant per la Marató». Durant tot el matí els nens i nenes es van acostar al pati de l’escola i amb els dibuixos que portaven de casa o que van poder fer allà mateix van omplir unes lletres gegants que formaven el lema “Tots amb la Marató”. Al acabar el matí tots i totes vam aixecar les lletres ben amunt per fer-nos la foto. 

TOTS AMB LA MARATÓ

Colle Jove dels Castellers de l’Hospitalet

Gràcies a la col·laboració desinteressada de diverses associacions i entitats de la ciutat, els nens i nenes van gaudir d’un munt d’activitats: Taller de diables amb l’Skamot Diabòlic, de castellers amb la Colla Jove dels Castellers de l’Hospitalet, de tabals amb els Tabalers de Port. L’associació Rubicon va portar els seus jocs de taula i el Club Muntanyenc de l’Hospitalet va oferir un taller d’orientació amb brúixola. La botiga Entre dolços va el Joc va cedir unes galetes per vendre i el Mag Xurret va oferir un espectacle de màgia. Tot el matí va estar animat per la música del disc-jockey Dj de Jose. Els pares i mares de l’escola també van participar en el mercat de joguines de segona ma i en el taller de maquillatge.

Club Muntanyenc de l’Hospitalet

DJ deJose
Entre dolços va el joc
Mercat de joguines
Mag Xurret
Rubicon
Maquillatge

Metges solidaris
Skamot Diabolic

Tabalers de Port

Gràcies a tots ells, l’assistència va superar totes les expectatives i es va aconseguir una recaptació de 1460, 62€ que es van destinar íntegrament al compte de la Marató.

Agraïments:
Al doctor Jordi Seuba, per la seva extraordinària xerrada.
A totes les entitats que han col·laborat desinteressadament en l’organització de l’activitat. 
Als pares i mares que van cedir les seves joguines i als que van col·laborar en els diferents tallers i en l’organització de l’acte.
A l’Associació de Veïns, la Comissió de Festes i al Club de Petanca de Granvia Sud pel seu recolçament i suport. 
Al personal de l’escola que ens va visitar diumenge i a tothom que ens ha mostrat el seu recolçament.

Us deixem amb un resum de les fotos de l’activitat.

Un comentario en «Tots Amb la Marató. Lluitem contra el càncer»

  1. Anònim dice:

    Felicitats i enhorabona a tots per implicar-vos en un projecte tan solidari com aquest. I a ti Ruben, per conduir-ho tan bé. Ha estat un èxit. L'any vinent repetim?

    Cristóbal

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *