Substitució cobertes de fibrociment durant l’estiu de 2016

Benvolgudes famílies, des de la Comissió d’Obres creiem convenient fer-vos arribar l’estat de les negociacions envers les obres pendents a la nostra escola.

En primer lloc agrair a les famílies que ens han recolzat i animat en aquesta tasca i molt especialment a aquelles famílies que van formalitzar la queixa al Síndic a títol individual durant els passats mesos.

Ens plau anunciar-vos que hem començat a rebre les notificacions del Síndic de Greuges en relació a aquestes queixes (imatge adjunta).  En aquesta notificació se’ns informa que el Departament d’Ensenyament ja té encarregat l’informe per la substitució de coberta i  elements de fibrociment  a Infraestructures.cat amb data febrer 2016 i pla d’execució de les mateixes quan acabi el curs escolar al juny 2016. Amb tot, estem convocats a una reunió amb Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament el proper 18 de gener per conèixer de primera mà el que ja ens ha avançat el Síndic.

D’altra banda, i seguint negociacions paral•leles, l’ Ajuntament de L’Hospitalet ha acceptat fer-se càrrec de la instal•lació de l’Escala d’emergències. Segons va ser  informat el President de l’AMPA ahir a la reunió de Districte, aquesta actuació ja està pressupostada per l’any 2016.

Amb aquestes notícies ens declarem satisfets però decidits a seguir treballant per la reforma integral dels edificis i contents que el nou curs 2016-2017 esdevingui lliure d’amiant i una mica més segur.

Gràcies per la vostra implicació i recolzament.

Seguim lluitant per millorar l’escola.

(exemple notificacions de Síndic)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *