Resum Consell Escolar 6 d’octubre 2015

Rubén Casellas s’acomiada del Consell Escolar ja que deixa la presidència de l’AMPA. Des de la direcció del centre se li agraeix la seva tasca es felicita al Daniel Castillo, nou president.

Seguint l’ordre del dia es tracten els següents temes:
  1. APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR.
          
  1. NOU REPRESENTANT CONSELL ESCOLAR SECTOR PARES/MARES.
         S’informa que deixa de formar part del Consell Escolar del sector mares/pares l’Olga Álvarez i entra en el seu lloc Shaila Abé.
  1. PLANTILLA I PERSONAL CURS 2015/16.
         El Director transmet al Consell les complicacions d’aquest inici de curs.
S’informa de la dotació de personal per aquest curs: 24 persones i mitja, que es cobreix amb 28 mestres degut a les reduccions de jornada que tenen alguns professors. El Director explica la plantilla de mestres per aquest curs 2015/16 i les assignacions de les diferents coordinacions.
  1. APROVACIÓ SORTIDES I COLÒNIES CURS 2915/16.
          S’informa que el divendres 12 de febrer serà festiu local.
La Secretària fa una lectura de les sortides pedagògiques programades per aquest curs 2015/16. S’aproven les sortides i colònies d’aquest curs.
  1. PLA ANUAL CURS 2015/16.
         El Cap d’Estudis explica el Pla Anual d’aquest curs, esmenta els objectius que s’han proposat i les actuacions que es faran.
La Margarita demana quines actuacions s’han fet per millorar els resultats de l’anglès. El Cap d’estudis explica que cada grup classe té una hora a la setmana d’anglès amb grup sencer i una hora cada quinze dies amb mig grup per treballar la llengua oral.    
  1. PRESENTACIÓ PROJECTE MENJADOR CURS 2015/16.
         El Director presenta el projecte de menjador pel curs 2015/16, esmenta els punts que el conformen i el facilita per tal de que tots puguin revisar-lo.
S’informa de que el servei de menjador té molt èxit, aquest curs es queden a dinar a l’escola uns 200 alumnes.
  
  1. INFORMACIÓ BEQUES MENJADOR.
En total s’han tramitat 80 peticions, de les quals 57 han estat concedides i 23 denegades.
  1. APROVACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.
         El Daniel explica les activitats extraescolars que es realitzen a l’escola i presenta dues noves activitats per aquest curs, que són el bàsquet i la guitarra. S’aproven.
  1. INFORMACIONS VÀRIES.
         – El Director comenta la reunió que ha fet juntament amb l’AMPA a Serveis Territorials. L’informació està penjada al bloc de l’AMPA.
– S’informa que el Departament ha dotat a les escoles d’un nou sistema d’impressió, amb un número determinat de fotocòpies per curs.
– S’explica que aquest curs es treballarà el tema: Patrimonis de la humanitat, durant la setmana cultural.
– Es comenta que l’escola participarà amb la setmana solidària del 19 al 23 d’octubre recollint aliments i roba.
  1. PRECS I PREGUNTES.
         – La Margarita explica el neguit que tenen algunes famílies de 3r , del moment de la dutxa dels alumnes després de l’activitat física.
S’explica que hi ha dos radiadors dins dels vestuaris i que al iniciar-se la dutxa a 3r normalment hi ha neguit per part de les famílies però que són prou autònoms per fer-ho i les instal·lacions són les adequades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *