Resum Consell Escolar 6 de març de 2012

1. Es crea la comissió d’avaluació pel concurs de selecció de director del centre.
Formen part  de la comissió: 3 mestres, la inspectora del centre, el secretari de la comissió, un representant de l’Ajuntament,  3 pares + 1 pare reserva.
El representant de l’AMPA al Consell Escolar en forma part.
Dia 19 de març a ¾ de 5 es constituirà la comissió
Dia 30 de març a les 13.30 és la defensa del projecte
2. Aprovació de l’acta del Consell anterior
3. Aprovació de la Liquidació del pressupost 2011.
4. Aprovació dels Títols Preliminar i Primer de les NOF
5. Aprovació de les sortides proposades.
20 març. 5è. Plaça Francesc Macià. Taller Educació Vial.
21 març. 6è. Plaça Francesc Macià. Taller Educació Vial.
Dia per determinar. 5è. Jornades Jocs Populars. Camp de Beisbol L’H. Trobada conjunta de més de 30 escoles de la Ciutat.
5 juny. 2on. Teatre Joventut. Activitat “Musiquetes”
6. Preinscripció 2012-2013.
La Generalitat oferta 50 places a la nostra escola pel curs 2012-13.
19-30 març comencen les inscripcions
4-8 de juny confirmació de la matrícula
A destacar la importància de la matrícula viva durant l’any.
7. Aprovació del programa per a la reutilització de llibres pel curs 2012-13
8. Informacions vàries:
 • Beques menjador: Encara s’està esperant que la Generalitat pagui les beques del menjador. De moment moltes empreses de menjador estan havent d’avançar els diners.
 • Piscina: L’ activitat de piscina comença la setmana del 19 de març. 3er anirà els divendres de 15:15-16:00 h. 4art anirà dilluns de 15:15-16:00 h. A les 16.30 h. ja hauran tornat a l’escola i faran la sortida amb normalitat. Tant l’anada com la tornada es faran a peu. Amb la retallada ens hem quedat sense transport.
 • Quota de material:Només queden 4 famílies per pagar el total de la quota i 14 famílies par pagar una part de la quota.
 • Proves de 6è: Es faran els dies 7-8 de maig. Dia 7 català i matemàtiques, dia 8 castellà i anglès. Les proves seran passades i corregides per personal de fora de l’escola. 
 • Projectes solidaris:El projecte per ajudar a infants amb problemes basat en la recollida de taps tira endavant. Ha començat un de semblant que es basa en la recollida de botons.
 • Menjador: La relació peix-quaresma al menú de l’escola ha estat pura casualitat, de manera que, per probabilitat, no s’hauria de tornar a repetir en anys.
 • Agenda 21:L’escola ha començat a formar part de l’Agenda 21. Conjunt d’escoles que tenen projectes sobre sostenibilitat. Probablement es començarà la recollida d’olis a 5è i 6è
 • Hort Escolar:S’ha presentat un projecte per començar a treballar un projecte d’hort escolar.

APORTACIONS DE L’AMPA.
 • Llibres: Es demana el llistat de llibres pel curs vinent per poder preparar les comandes i les vendes amb temps.
 • Dissabte Verd: S’informa de la data del proper dissabte verd (12 de maig) i s’acorda parlar amb l’escola per concretar activitats a fer.
 • Revista :S’informa de la posada en marxa de la revista de l’AMPA. Es convida a col·laborar amb aportacions d’alumnes i professors.
 • Sant Jordi: S’informa de l’activitat d’intercanvi de llibres i taller infantil proposada per Santa Eulàlia Comercial pel dia de Sant Jordi i s’aprova la possible sortida per aquell dia.
 • Casal d’Estiu: S’informa que ja s’està concretant el Casal d’Estiu i que es preveu tancar inscripcions a finals d’abril.
 • Reunió Ajuntament: Es valora positivament la reunió mantinguda amb representants de l’Ajuntament per tractar el tema de la reforma de l’escola.
 • Relació amb les famílies: Es comenta que les xarxes socials es fan cada dia més grans i que tenen la seva pròpia lògica. L’AMPA ofereix un espai per poder expressar-se (facebook, twiter) on cadascú és responsable del que escriu.

Un comentario en «Resum Consell Escolar 6 de març de 2012»

 1. Anònim dice:

  Bueno, aceptaremos la casualidad en lo de la cuaresma…. Aunque hablo de cabeza (no puedo comprobarlo) y me da que otros años ha habido la misma casualidad…

  Muchas gracias por haber tratado el tema en el órgano de gobierno más importante que tiene el colegio. Para mí, y supongo que para más gente, no es una tontería ni un capricho.

  Un saludo,

  Javier Rodríguez

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *