Resum consell escolar 4-12-2012

Resum de la sessió del Consell Escolar del 4 de desembre 2012.
Seguim l’ordre del dia previst:
 1. Aprovada l’acta de la sessió anterior.
 2. Es presenta i aprova el Pla Anual de Centre (PEC) 2012-13. A destacar el replantejament dels objectius en llengua catalana i castellana i la metodologia de treball per tal de pujar a curt termini els resultats d’expressió i comprensió a les proves diagnostiques de 5è. El procés implica tota l’escola i ja està en marxa.
 3. Aprovat el Títol III de les NOF.
 4. Ha arribat la 2ona adjudicació de beques de menjador. Són 13 nous ajuts amb caràcter retroactiu que sumats als 15 ajuts de setembre fan un total de 28. Com que 3 famílies han renunciat a l’ajut perquè al final no es queden a l’escola a dinar i 1 família és baixa a l’escola, confiem que en breu, seran adjudicats els ajuts a 4 famílies que són a la llista d’espera.
 5. Entrades i sortides. Passat els primers dies de prova es valora positivament l’actual procediment d’entrades i sortides a l’escola. A petició prèvia d’un pare s’ha llegit un text amb propostes sobre les entrades i sortides a l’escola -atenent l’actual presència d’un únic conserge- i s’ha procedit a fer una votació. La majoria de membres del Consell ha decidit que si l’escola només disposa d’un conserge no es pot obrir la segona porta, per motius de seguretat dels infants. I que la porta per la que s’han de fer les entrades i sortides és la sud, ja que és més ampla i no té escales.
 6. L’escola informa que el Simulacre d’Evacuació d’aquest any s’ha superat en un temps de 3.5 minuts. El proper curs es provarà un simulacre d’evacuació en situació de confinament. S’insisteix en la necessitat d’una sortida d’emergència.
 7. Es recorda que ja ha començat el procés per a la selecció de membres del Consell Escolar i que ja s’ha publicat el resum del calendari electoral. El Consell s’ha acomiadat dels membres que deixen vacant la seva plaça aquest any i els ha agraït la feina feta durant aquests anys.
 8. Varis. 
 • La Generalitat ha concedit 213,69 euros a l’escola per l’augment d’alumnes.
 • L’escola ha engegat un projecte per promoure la lectura entre els més petits. és previst, a través de la Comissió Lectora formada per uns quants professors, engegar un sistema de préstecs basat en la biblioteca d’aula que fomenti “llegir pel plaer de llegir”. Per dur a terme el projecte s’ha pensat habilitar una àrea de l’antiga biblioteca on els més petits puguin trobar un espai agradable, còmode i a la seva alçada. Si més endavant es vol ampliar el projecte en horari extraescolar caldria contractar una persona.
 • 21 de desembre es farà jornada continuada. Horari de 9-13 o de 9-15 pels alumnes que fan ús del menjador.
 • El servei de Manteniment de l’Ajuntament s’ha compromès a pavimentar una part de l’entrada de l’escola i a arrodonir una aresta de ciment de terra que actualment resulta perillosa. També es repararan les escales de l’antic hort i de la caseta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *