Resum consell escolar 27-9-2012

Resum de la Sessió de Consell Escolar del 27 de setembre 2012.

Es recorda que el preu del menjador, amb la pujada de l’IVA passa de 6.20 € a 6.30 € i de 6.60 a 6.70 €.

 1. Aprovada l’acta de la sessió anterior.
 2. Imma substitueix a Carlos al Consell Escolar, després del trasllat de Carlos a un altre centre. En breu s’informarà de noves eleccions al Consell Escolar.
 3. Aprovat el nou Claustre de Mestres pel curs 2012/13
 4. Aprovades les sortides i colònies pel curs 2012/13, condicionades als canvis de personal que pugui produir-se durant el curs. Rebrem full per autoritzar totes les sortides de l’any. Amb les retallades i l’estalvi de personal que ha fet l’administració, per primera vegada podria donar-se la situació que un mestre hagi de fer-se càrrec de dues aules a la vegada.
 5. Aprovats torns i horaris del professorat per vigilar i controlar els alumnes durant  la franja horària de pati. L’equip directiu valora molt positivament que ara no es facin files per pujar a les aules. Està augmentant l’autonomia dels nens i ho han acceptat molt bé.
 6. Aprovada baremació ajuts de menjador, convocatòria de setembre.
 7. Presentació dels resultats de les proves de Competències Bàsiques de 6è del curs 2011/12. Ha hagut millora dels resultats a totes les matèries respecte l’any anterior. 
 8. Informacions vàries:
 • Presentat i aprovat el Projecte de Menjador pel curs 2012/13:L’equip de menjador està format per 11 persones, una d’elles és la coordinadora. Sobre informar de com ha anat el menjar dels cursos més petits s’explica que només es reb informació diària a P3. A la resta de cursos només s’informaria en el cas que hi hagi hagut cap incidència, a través de full a l’agenda del nen.
 • Sobre el SEP (Suport Escolar Personalitzat): A aquestes dates de curs encara s´està a la fase de detectar quins nens necessiten del SEP. Quan es decideixi, l’escola es posarà en contacte amb els pares. Quasi totes les hores es faran durant l’horari escolar, coincidint amb les classes de Mates i Català.
 • S’informa que l’extraescolar d’Escacs començarà el divendres 5 d’octubre.
 • Proves de 5è. En programació. A diferència de les de 6è, aquestes proves són passades directament per l’escola. S’avaluen aspectes de Castellà, Català i Matemàtiques.
 • Aquest curs disposem de mobiliari nou al menjador. Cadires i taules noves per 100 nens.
 • Ja està instal·lada la nova font al pati pels més petits.
 • Uralita dels porxos: L’Ajuntament la va retirar i el pati interior de l’escola també ha estat sanejat. Queda pendent que la Generalitat col.loqui els nous sostres.
 • Carmanyola: està més pensada per fer-se servir a secundària. El Consell desaprova la seva utilització a l’escola per diversos motius (manca de microones, manca de neveres, manca de personal, …). Si en el futur hi ha cap proposta per part dels pares serà avaluada.
 • Es proposa la realització d’una activitat per a pares i mares. Classes de Zumba. Dimarts de 20 a 21h.
 • Com a efecte de les retallades, divendres 28 de setembre és l’últim dia que el Victor serà a la nostra escola.

Precs i preguntes

Aquest any el distribuidor ha fallat i encara estem a l’espera d’algunes unitats de llibres. Confiem resoldre el problema el més aviat possible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *