Resum consell escolar 14-3-2013

Resum de la sessió de Consell Escolar del 14 de març de 2013.

Seguint l’ordre del dia es van tractar els següents temes:

 1. Aprovació de les actes de les 3 reunions prèvies de Consell Escolar: constitució de nou Consell, Consell Ordinari i Comissió Permanent del Consell per aprovació de nova data de sortides.
 2. Aprovació del presupost econòmic del curs.
 3. Aprovació del Títol 4art de les NOF. A destacar que quan estiguin redactats tots els títols és previst fer un resum que serveixi com a guia i reculli el més significatiu de cada títol.
 4. Preinscripció 2013/14. La novetat d’aquest any és que la Generalitat ha tret un P3 a l’escola i aquest any només podran matricular-se 25 alumnes nous. Aquest fet és molt preocupant i va fer que membres de la Junta de l’AMPA i els membres de Consell tinguessin una reunió prèvia a la de Consell per reflexionar sobre el que pot suposar aquest fet. De moment hem decidit mantenir-nos a l’espera fins que acabi el període d’inscripció i després haurem de decidir si s’ha d’emprendre alguna acció. Per la seva part, l’escola ha enviat cartes a representants de l’Ajuntament i de la Generalitat mostrant la seva preocupació per aquest fet i demanant explicacions. L’AMPA també ha estat informada, per part del Síndic de Greuges,  que la Generalitat no definirà les possibles reformes a fer a l’escola fins conèixer el resultat del procés d’inscripcions.
 5. S’informa que una problemàtica entre 2 alumnes de l’escola es va veure agreujada per l’intervenció de les respectives famílies. Actualment el problema ja està solucionat.
 6. Aprovació de nou calendari de sortides que afecta a :
  • -5è (3 de maig) Camp de Baseball de L’H
  • -2on (4 de juny) Teatre Juventut: Musiquetes
  • -4art (11 de juny) Parcs Urbans

Informacions Vàries:

 • Aprovació del nomenament de la Inés Ensenat com a representant de Coeducació.
 • Presentació dels Indicadors de Centre: els resultats situen l’escola bé, però una mica per sota del promig en els resultats de llengües. Es té confiança en que el projecte per millorar les llengües que s’està duent a terme a l’escola millori els resultats a curt termini.
 • Aquest any disposem d’una vetlladora que ve al centre 10h x setmana
 • Amb la subvenció de l’Ajuntament es cobriran les despeses de telèfon, petites intervencions de manteniment i jardineria.

Precs i Preguntes:

 •  Es preveu que el servei de neteja de l’escola funcionaria durant el casal d’estiu al més de juliol.
 • S’explica el rati dels monitors de menjador: hi ha hagut el reforç d’una noia que estava fent pràctiques, va marxar i el rati va quedar de nou dintre de l’establert. Des de fa 3 setmanes hi ha una altra persona fent pràctiques.
 • De moment queda descartat fer l’Hort Escolar fins poder trobar un futur responsable i
 • assegurar la seva continuitat. 
 • La implantació de la nova modalitat de pagament de quotes ha estat un èxit.

Un comentario en «Resum consell escolar 14-3-2013»

 1. Anònim dice:

  Bones!

  Primer de tot mercès per mantenir-nos informats.
  Després solidaritzar-me amb l'escola davant del tancament d'una línia. Els d'ensenyament son uns poca-vergonyes que tanquen línies públiques mentre mantenen les concertades. Es tota una estratègia de desmuntatge de l'escola pública.
  No podriem coordinar una protesta conjunta?

  Salut!

  Santi

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *