Resum Consell Escolar 10 de desembre de 2014

Seguint l’ordre del dia es tracten els següents temes:

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior. 
2. Canvi del dia de lliure disposició. Inicialment s’havia escollit el divendres 22 de maig doncs el dia 25 era festa local. Com el dia 24 hi ha eleccions municipals, l’ajuntament de l’Hospitalet ha decidit passar la festa local al dia 1 de juny. Per això, s’aprova canviar el dia de lliure disposició al divendres 29 de maig. 
3. Ajudes al menjador: S’informa que la 2a convocatòria s’han sol·licitat 20 ajudes i que aquestes encara no han estat resoltes pel Consell Comarcal. 
4. S’aprova el canvi de data de la sortida de 5è a Cantània que passa del 30 d’abril a la tarda al 18 de juny al matí. 
5. Informacions vàries:

 • 13 de novembre: Es va realitzar el simulacre d’evacuació. Es van detectar problemes amb les llums d’emergència que ja s’estan arreglant. 
 • Matrícula viva: Des del 15 de setembre hi ha hagut 35 baixes i 37 altes. Es torna a comentar que aquest fet dificulta la tasca dels mestres.
 • Instàncies a l’Ajuntament: 
  • A conseqüència dels recents actes de vandalisme (2 intents de robatori, trencament de vidres, etc.) es presenta una instància demanant més presència policial i que es pugi l’alçada de la tanca del costat Gran Via. 
  • Sovint hi ha vehicles aparcats a la sortida de l’escola que dificulten l’entrega dels alumnes a les seves famílies. Aquests vehicles son moltes vegades de manteniment del propi ajuntament o de serveis de repartiment (material, menjador, …). Es demana reservar 3 places d’aparcament per aquests vehicles (no per a personal de l’escola) a la zona verda que moltes vegades està lliure. Encara no s’ha rebut resposta però «oficiosament» està denegada.
 • El director demana al representant de l’AMPA que si l’associació ho creu convenient presenti també els escrits en nom de l’AMPA. El representant hi està d’acord. 
 • El dia 23 de desembre es farà jornada continuada
 • Obres als lavabos: Encara no s’ha signat l’acabament de les obres doncs continuen els problemes amb les arquetes. 
 • S’ha comprat 5 ordinadors amb el romanent de material i sortides. El cost és de 3.478€. En aquest apartat es comenta que fins ara l’escola podia comprar aquest tipus de material a la botiga que volgués però que a partir d’ara i per decisió del Departament només ho podrà fer mitjançant Telefonica, doncs aquesta empresa ha signat un conveni amb la Generalitat. Els preus que ofereix aquesta companyia són més cars que els que es poden trobar a les botigues habituals. 


Per part de l’AMPA s’informa:
El dissabte 20 de desembre hi haurà una manifestació per reclamar la construcció dels edificis de les dues escoles que estan en barracots (Paco Candel i Ernest Lluch) i les 5 que fa anys que esperen un edifici nou (Frederic Mistral, Milagros Consarnau, Bernat Metge, Busquets i Punset i Joaquim Ruyra). Es demana que la Generalitat deixi de subvencionar les escoles d’elit com les 3 que tenim a la ciutat pertanyents a l’Opus Dei (Avantis, Xaloc i Pineda) i que reben cada any 4,5 milions d’Euros. Es convida a assistir a la cercavila reivindicativa que començarà a les 11h  a l’escola Ernest Lluch i finalitzarà a les 13h davant del Xaloc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *