Resolució sobre la segona línia de P3

El passat 3 d’octubre, el Parlament de Catalunya va aprovar la moció que insta a la Generalitat a reobrir la segona línia de l’Escola Frederic Mistral i a instal·lar un nou mòdul a l’escola Paco Candel. Aquesta moció, presentada pel grup d’ICV-EUiA,  ha estat aprovada amb els vots de tots els partits excepte CiU.

Aquesta bona notícia, però, no té efectes immediats, doncs a aquestes alçades de curs, els alumnes que havien sol·licitat plaça a la nostra escola ja han estat reubicats en altres centres. El curs vinent, i atenent aquesta resolució, la Generalitat (si compleix el mandat del Parlament) hauria d’obrir la nostra segona línia.

La resolució també obliga al Departament d’Ensenyament a instal·lar un nou mòdul a l’escola Paco Candel. Esperem que en aquest cas, ho compleixi durant aquest curs i els nostres companys no s’hagin d’esperar al següent.

A tots aquells i aquelles que heu cregut en aquesta causa, enhorabona!. Seguirem lluitant i vetllant perquè el curs vinent tornem a recuperar la nostra segona línia i cap família es quedi sense plaça en una escola pública.

Si us voleu entretenir veient el vídeo de les intervencions i votacions (l’argument de CIU no té desperdici), el podeu seguir aquí

Un comentario en «Resolució sobre la segona línia de P3»

  1. el tronco dice:

    la Generalitat se suele pasar por el forro de sus cojones las resoluciones del Parlamento, Y esta será una más, no os hagáis ninguna ilusión.

    Saludos

    javier

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *