Prou retallades

Convocades per l’Assemblea Groga de l’Hospitalet i al crit de PROU RETALLADES A L’EDUCACIÓ!!!, un bon nombre de persones de tota la comunitat educativa (pares, mares, alumnes i mestres) ens hem manifestat per la Rambla Just Oliveres per demananar una Escola Pública de Qualitat. Ens hem trobat moltes famílies de la nostra escola i també companys i companyes d’altres centres (Pau Sans, Patufet, Prat de la Manta, La Carpa, Joaquim Ruyra, Bernat d’Esclot, i molts més).

Encapçalats per una pancarta on es llegia «Salvem l’Escola Pública. Prou retallades», la passejada ha començat a les 12 de la matí, i en un clima reivindicatiu però també festiu ha acabat davant les portes de l’Ajuntament on s’ha llegit el manifest de l’Assemblea Groga.

Volem recordar que la passejada no ha estat convocada per cap partit polític ni cap sindicat, sinó per un grup de pares i mares que es preocupen per l’ensenyament dels seus fills i filles. Aquest grup, encapçalat per la comissió en contra de les retallades de l’escola Pau Sans, i en col·laboració amb algunes AMPA, ens estem organitzant per tirar endavant aquest moviment reivindicatiu, que s’ha adherit a l’Assemblea Groga de Catalunya.

Recordeu, el groc és el nostre color. Us animem a que cada dimecres, us poseu la samarreta groga (pares, mares, alumnes i mestres). Si necessiteu samarretes, contacteu amb l’AMPA, doncs aviat farem un altra comanda. Això acaba de començar. La marea groga s’extendrà per tot l’Hospitalet. 

Per una escola pública de qualitat. Prou retallades. 

Us deixem amb algunes fotos de la caminada. Com sempre esperem els vostres comentaris…

Un comentario en «Prou retallades»

  1. Ester dice:

    Ha sigut un matí festiu, he trobat a faltar mes families de la nostra escola, pero ho hem passat molt be i els nens i nenes de la nostra escola han trionfat amb els seus crits!!!

    Ja comencen a defensar els seus drets.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *