Portes obertes curs 2014-15.

El divendres 21 ha tingut lloc la jornada de portes obertes per a les famílies que realitzaran la inscripció pel curs 2014-15.  A la jornada han assistit un gran nombre de famílies que han fet que la biblioteca es quedés petita.  L’escola ha realitzat una presentació per explicar el seu projecte educatiu, i s’ha destacat el fet que ha tornat a recuperar la segona línia de P3, i per tant torna a oferir 50 places.

L’AMPA també ha participat en aquesta presentació i hem pogut explicar els serveis que oferim, les activitats extraescolars i quina és la nostra manera de ser: solidaritat, defensa de l’escola pública, implicació amb el barri i la ciutat, i comunicació constant amb les famílies. A continuació podeu veure la nostra presentació i descarregar-vos el document que hem entregat a les famílies.

Documentació portes obertes

Un cop finalitzades les presentacions, les famílies han pogut recórrer les instal·lacions de l’escola. Aquest cop hem tingut la companyia d’un personatge molt especial, doncs el mateix Frederic Mistral els estava esperant al vestíbul, al costat del mural que han preparat els alumnes per commemorar el centenari de la seva mort i el 40è aniversari de l’escola. El mateix Mistral els ha recitat un fragment d’un dels seus poemes i els ha dit com n’estava de content que una escola com aquesta portés el seu nom.

Esperem que hagi estat una visita profitosa i si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en enviar-nos un correu i intentarem resoldre-la.

Un comentario en «Portes obertes curs 2014-15.»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *