L’AMPA

PER A QUÈ SERVEIX L’AMPA?

L’AMPA és l’associació de pares i mares d’alumnes. És una entitat sense afany de lucre, reconeguda legalment al registre d’associacions. Des de l’AMPA es pot participar activament en la formació dels nostres fills i filles, contribuint a la millora de la qualitat del sistema educatiu.

COM HO FEM?

 • Donant suport a les famílies, mestres i alumnes en tot allò que contribueixi a la millora de l’ensenyament.
 • Ajudant en les activitats educatives de l’escola, afavorint la participació de les famílies.
 • Promovent activitats per a complementar la formació dels alumnes: tallers, espectacles, activitats extraescolars…
 • Afavorint la relació entre les famílies organitzant sortides, xerrades, colònies…
 • Ajudant econòmicament a l’escola en l’adquisició de material i millorant les seves instal·lacions.
 • Coordinant-nos amb l’escola, participant en la presa de decisions i en el govern del centre mitjançant un representant al consell escolar del centre.
Junta 2019-2020

El curs 2019-2020, la junta està formada per:
President/a: Jacob Gázquez.
Secretàri/a: Albert Aixalà.
Tresorer/a: Enrique Rueda (Katia García).
Vocals d’Escola de Famílies: Almudena Llari.
Vocals de Festes: Alba Arquillo, Ana Martínez i Mireia Besora.
Vocal de Comunicació i Participació: Elena De Frutos, Roxana Falasco i Sílvia Miravalls.
Vocals d’Activitats Extraescolars i Acollida: Jacob Gázquez i Isidro Iglesias.
Vocals de Llibres: Marta Pinto.
Representant de l’AMPA al Consell Escolar: Enrique Rueda.

COM PUC COL·LABORAR?

Tothom pot col·laborar en la mesura de les seves possibilitats. Pots col·laborar de manera puntual a les festes, activitats, excursions, preparatius, etc, o si et vols involucrar més, forma part d’una comissió.

 • Si tens coneixements d’administració, lleis, subvencions, comptabilitat… pots col·laborar a la Tresoreria o Secretaria.
 • Si et preocupa el preu dels llibres i et preguntes perquè no es poden reutilitzar, apunta’t a la comissió de Llibres.
 • Si vols que els alumnes puguin ampliar la seva formació fora de l’horari escolar, i els pares puguin conciliar millor la vida familiar i laboral, integrat a la comissió d’Activitats Extraescolars i Acollida.
 • Si ets d’aquells que sempre organitza els sopars dels amics, si t’agrada muntar tallers, si t’agrada donar continuïtat a les tradicions… ajuda a la comissió de Festes.
 • Si ets un malalt de la informàtica i les xarxes socials, si t’agrada fer fotos i vídeos, si t’agrada la relació amb la gent, integra’t a la comissió de Comunicació.
 • Si creus que tots els pares i mares necessitem un manual d’instruccions per educar als nostres fills i filles, col·labora amb l’Escola de Famílies.
 • Si et preocupa les instal·lacions de l’escola i el seu manteniment, col·labora amb la comissió d’Obres.

I si se t’acut alguna activitat o servei més, crea la teva pròpia comissió!

REQUEREIX MOLTA DEDICACIÓ?

Formar part d’una comissió no requereix una gran dedicació, ja que el fet de tenir les activitats tan dividides, el treball de les comissions és puntual i un cop realitzada l’activitat, s’acaba la seva feina. A més, la majoria de decisions i gestions es poden fer per correu electrònic.
La junta es reuneix un cop al mes per fer una valoració de les activitats realitzades i planificar el mes següent. Només cal que hi assisteixin els membres de la junta (direcció i vocals).
Un cop al trimestre es reuneix la junta i els representants de les comissions per planificar les activitats del trimestre vinent. A aquesta reunió es convida a totes les famílies a què vinguin, aportin idees i s’apuntin a les diferents comissions. En cas de dubte, no et tallis… pregunta.

PUC FER ALGUN SUGGERIMENT O COMENTARI?

És clar que sí! Pots fer arribar els teus comentaris, agraïments o suggeriments contactant amb nosaltres mitjançant la nostra bústia (al costat de la Biblioteca de l’escola), per correu electrònic, per Facebook, per Twitter o personalment a la sala de l’AMPA.
Una vegada recollits, la Junta els tractarà a la pròxima reunió ordinària que es realitza un cop al mes, donant-l’hi la seva oportuna resposta. Si el tema ho requereix, el representant de l’AMPA ho exposarà al proper Consell Escolar.

COL·LABORA AMB L’AMPA, ELS TEUS FILLS I FILLES T’HO AGRAIRAN!