Jocs Escolars Gimnàstica Artística. 1a fase

El dissabte 25 de gener va tenir lloc la primera fase de la competició dels Jocs Escolars de Gimnàstica Artística on han participat 10 alumnes de l’escola. És la segona participació en els Jocs Escolars i tot i que algunes ja havien competit l’any passat, per altres era la primera vegada i totes elles estaven molt nervioses. Tot i que els resultats no han estat tant bons com l’any passat, hem d’estar ben orgullosos de les nostres gimnastes i del treball que fan amb les seves entrenadores, doncs sortir davant de tanta gent no és una tasca fàcil, sobretot per a les més petites.

Classificació individual:

 • Prebenjamí (46 participants): Claudia Rueda (43), Elsa Gómez (44), Mae Alfonso (45), Eva Díaz (46).
 • Benjamí (70 participants): Lua Díaz (24), Núria Casellas (47), Nuria Penas (52), Aroa Montaño (67)
 • Aleví (57 participants): Laia Mata (29) Carla Gómez (35)
Classificació per equips:
 • Prebenjamí (12 equips): Frederic Mistral (11)
 • Benjamí (21 equips): Frederic Mistral (13)

La competició va començar amb retard i això va provocar que les últimes participants comencessin una hora i mitja més tard. A continuació us reproduïm el missatge que ens ha fet arribar el Consell Esportiu de l’Hospitalet demanant disculpes a tots els participants i assistents:

«Com sabeu, en aquesta jornada es van ajuntar pràcticament tots els entrebancs i inconvenients que es poden tenir en un acte com aquest. Un cop analitzats i valorats tots els fets, lamentem moltíssim el resultat de la jornada i us podem assegurar que treballarem fermament perquè aquests no tornin a repetir-se.Preguem que feu extensible aquest escrit als pares i mares que van estar dissabte a la competició i us animem a que continueu treballant per a mantenir la il·lusió de practicar, competir i gaudir de la gimnàstica artística, ja que tots els que estem en aquest mon, sabem el que això costa».

Us deixem amb les fotos fetes per la Sheila i la Marina a qui agraïm la seva implicació i dedicació. 

Un comentario en «Jocs Escolars Gimnàstica Artística. 1a fase»

 1. Anònim dice:

  Bravo para la pequeñas artistas de nuestro centro.
  Aupa, Frederic Mistral¡¡¡¡¡¡

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *