Jocs Escolars Gimnàstica Artística. 1a fase

Aquest any, per primer cop, l’escola participa als Jocs Escolars de Gimnàstica Artística organitzats pel Consell Esportiu de l’Hospitalet i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Ens feia molta il·lusió que el nom de l’escola aparegués en una competició com els Jocs Escolars i per fi ho hem aconseguit. 10 alumnes que fan l’Extraescolar de Gimnàstica Artística van ser escollides per la Sheila per participar en aquesta primera fase. La decisió va ser difícil, doncs el nivell exigit és alt, però segur que en les properes competicions d’aquest curs podran participar-ne més. En aquesta ocasió van participar:

 • Prebenjamins (7,8 anys): Andrea Iglesias, Maria Ortega, Lúa Díaz i Núria Casellas.
 • Benjamins: (9,10 anys): Laia Mata, Carla Gómez, Núria Penas i Maria Musellas.
 • Alevins (11, 12 anys): Gina Musellas i Sara Jorodovich.

A més a més, encara hi havia una cosa que els feia més il·lusió a les gimnastes i era… estrenar mallot!!. Gràcies a la col·laboració del Club de Gimnàstica Artística (CGA) hem aconseguit un mallot espectacular!. Les nenes estaven guapíssimes!.

La primera fase de la competició ha tingut lloc a les instal·lacions del Polieportiu de Santa Eulàlia (AESE) i l’organització ha estat perfecte, complint en tot moments els horaris establerts. Les nenes estaven molt nervioses, doncs per elles era la primera vegada que competien i a més a més les grades del poliesportiu estaven plenes de gent, doncs competien més de 100 gimnastes en les diferents categories. I si elles estaven nervioses, encara més ho estaven els pares i mares que les acompanyaven. Cal tenir en compte que en aquesta competició hi participen també clubs de gimnàstica de l’Hospitalet i Barcelona i escoles amb una gran tradició en aquest esport que disposen d’unes instal·lacions i un material que ja ens agradria tenir-lo a la nostra escola. Les nostes gimnastes només fa un any que entrenen i elles mateixes han de muntar i desmuntar els aparells cada dia, amb la qual cosa el temps efectiu d’entrenament és menor. Però bé, tot això no ha estat cap impediment per que les nostres alumnes fessin un gran paper en aquesta primera competició. Totes ho han fet molt bé, concentrades en tot moment i seguint amb atenció les instruccions de les seves entrenadores Sheila i Marina. Tenen motius per estar ben orgulloses!.

En aquesta ocasió s’han entregat diplomes a les 8 primeres classificades de cada categoria i als 3 primers equips. El resultat de les nostres gimnastes ha estat el següent:

Classificació Individual-Aleví:

7a Classificada: Gina Musellas

Classificació Individual-Prebenjamí:

  1a Classificada: Lúa Díaz
  8a Classificada: Núria Casellas
  Classificació per equips-Prebenjamí


  2ones classificades: Escola Frederic Mistral

  Suposem que durant la setmana vinent, el Consell Esportiu ens farà arribar la classificció general de totes les gimnastes.

  Tot seguit, teniu un munt de fotos de la competició. En els propers dies l’anirem actualitzant i intentarem pujar també algun vídeo.

  Actualització (29/01): Hem afegit les fotos que ens ha passat la Sheila.

  Moltes felicitats a totes les nenes que han participat, però també a totes les que fan l’activitat extraescolar.  Sou les millors!!!
  Enhorabona a la Sheila i la Marina, pel seu entusiasme i per la seva paciència amb les nenes i sobretot amb els pares i mares. Amb tant poc temps i amb els mitjans que teniu esteu fent una feina increïble.

  Un comentario en «Jocs Escolars Gimnàstica Artística. 1a fase»

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *