Inici del Curs 2011-2012

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda al nou curs escolar 2011-2012 i especialment a aquelles famílies que us incorporeu a l’escola, ja sigui a P3 o en altres cursos.
Aquest curs, el nostre horari d’atenció serà els divendres de 16:30 a 17:00 a la nostra caseta. Us recordem que disposem d’un compte de correu ampafredericmistral@gmail.comd’una pàgina al Facebook i aquest any, com a novetat, també podeu seguir-nos al Twitter. Us animem a que feu servir les xarxes socials per expressar les vostres opinions, suggeriments, felicitacions (esperem que siguin moltes) o crítiques (esperem que siguin poques).

El correu electrònic serà preferentment el nostre mitjà de comunicació, doncs és més ràpid, econòmic i ecològic. Us recomanem, doncs que consulteu habitualment el vostre correu per estar informats puntualment de les nostres activitats.

Malgrat la crisis i les retallades en subvencions hem mantingut el preu de la quota de soci (15 € per família) i hem intentat mantenir també els preus d’acollida i extraescolars.

Bon curs 2011-2012 !!

Junta AMPA Frederic Mistral

President: Cristóbal Ortega
Secretari: Isidro Iglesias
Tresorer: Rubén Casellas
Vocal Extraescolars: Santi González
Vocal Llibres: Rebeca González i Ana Cerezo
Vocal Festes: Lluis Seuba i Isidro Iglesias
Vocal Roba Esportiva: Txus López
Vocal Comunicació i participació: Rubén Casellas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *