Informació per a les famílies noves a l’escola.

Hola família.
Us volem donar la benvinguda a la que és ja, la vostra escola. Sabem per experiència que aquests dies estan plens de dubtes i per això us animem a que si teniu qualsevol pregunta o voleu més informació sobre l’escola us poseu en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres canals habituals (correu, Facebook, Twitter).
Us volíem entregar un seguit de documentació durant els dies de la matriculació, però per un problema de les editorials no hem pogut tenir el preu dels llibres fins aquesta setmana. Us farem entrega d’aquesta documentació durant la jornada de portes obertes que ha organitzat l’escola. Si voleu comprar els llibres a l’AMPA, us podeu descarregar tota la documentació necessària, clicant sobre la fitxa corresponent (si teniu cap problema, envieu-nos un correu).
  • Fitxa de soci: És molt important formar part de l’AMPA, doncs d’aquesta manera contribuïu al bon funcionament de l’associació, fet que repercuteix directament en l’educació dels vostres fills/es. El fet de ser soci és obligatori per poder gaudir de tots els serveis i activitats que organitzem (compra de llibres, activitats extraescolars, servei d’acollida, …
    QUOTA DE SOCI: 15 € per família. 
  • Fitxa reserva de llibres: L’AMPA gestiona la venda de llibres a un preu molt econòmic i amb la certesa que els vostres fills tindran els llibres a la classe el primer dia de curs. Si esteu interessats, heu de venir el dia 25 de juny de 17:00 a 19:00. Heu de portar omplerta la fitxa dels llibres i  la de soci. Aquest dia us donarem el full per realitzar el pagament.
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:
A la pàgina d’extraescolars teniu tota la informació sobre les activitats que hem proposat pel proper curs. Durant el setembre rebreu més informació i es tornarà a obrir un període d’inscripció pels nous alumnes. Les activitats pels alumnes de P3 començaran a l’octubre.
El divendres 22 de juny celebrem la festa de fi de curs. Esteu convidats a venir.

Información para las familias nuevas de la escuela.
Hola família.
Os queremos dar la bienvenida a la que es ya, vuestra escuela. Sabemos por experiencia que estos días están llenos de dudas y por eso os animamos a que si tenéis cualquier pregunta o queréis más información sobre la escuela os pongáis en contacto con nosotros mediante nuestros canales habituales (correo, Facebook, Twitter).
Os queríamos entregar la documentación durante los días de la matriculación pero por un problema de las editoriales no hemos tenido el precio de los libros hasta esta semana. Os entregaremos la documentación durante la jornada de puertas abiertas que ha organizado la escuela. Si queréis comprar los libros en el AMPA, os podéis descargar toda la documentación necesaria clicando sobre cada una de las fichas (si tenéis algún problema, enviadnos un correo).
·   Ficha de socio: Es muy importante formar parte del AMPA, ya que así contribuís al buen funcionamiento de la asociación, cosa que repercute directamente en la educación de vuestros hijos e hijas. El hecho de ser socio es obligatorio para poder disfrutar de todos los servicios y actividades que organizamos (venta de libros, actividades extraescolares, servicio de acogida, …)
CUOTA DE SOCIO: 15 € por familia.
·    Ficha reserva delibros: El AMPA gestiona la venta de libros a un precio muy económico y con la certeza que vuestros hijos/as tendrán los libros en su clase el primer día de curso. Si estáis interesados, tenéis que venir el día 25 de Junio de 17:00 a 19:00. Tenéis que traer rellenada la ficha de socio y  la ficha de reserva de libros. Ese día os entregaremos la hoja para poder realizar el pago.
ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES
En la página deextraescolares tenéis toda la información sobre las actividades propuestas para el próximo curso. Durante el mes de septiembre recibiréis más información y se volverá a abrir un periodo de inscripción para los nuevos alumnos. Las actividades pera los alumnos de P3 empezarán en octubre.
El viernes 22 celebramos la fiesta de fin de curso. ¡Estáis invitados a venir!

Un comentario en «Informació per a les famílies noves a l’escola.»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *