Homenatge a Frederic Mistral

El divendres 28 de març es va fer un acte d’homenatge i ofrena floral al monument a Frederic Mistral a Montjuïc. L’acte, estava organitzat pel Cercle d’Agermanament Occitano-Català (CAOC), amb motiu del centenari de la mort del poeta. Va comptar amb una delegació del Felibritge, una representació de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona, del Conselh Generau de la Val d’Aran, i de la Universitat de Barcelona. També hi eren presents la Comissió de la Dignitat, el CPNL de Gràcia i l’Escola Mireia de Barcelona. Els alumnes de sisè de la nostra escola van recitar un poema de Mistral, i la soprano Mireia Latorre va cantar Magalí. Una representació de l’AMPA també hi va ser present i va dipositar un ram als peus del monument..

El Telenotícies migdia de TV3 (28/03/14) també es va fer ressó de l’acte. Podeu veure el vídeo clicant aquí (a partir minut 32).

Al Facebook del CAOC podeu llegir els agraïments cap a l’escola i cap a l’AMPA.

Agraïments:
Al CAOC per convidar-nos a l’acte.
A l’escola per acceptar la nostra proposta de col·laboració amb el CAOC. 
Al nens i nenes de sisè per representar tan bé la nostra escola. 
A l’Isidro i al Santi que van anar-hi com a representants de l’AMPA.  Moltes gràcies per fer que l’AMPA estigués present en un acte tan important com aquest.

Us deixem un recull de fotografies de l’acte d’homenatge que ens han estat cedides pel Josep Garcia i aquí, un muntatge que ens ha fet ell mateix..

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *