Final lliga futbol sala

El passat dilluns 23 d’abril, va finalitzar la 1ª lliga d’AMPA de Futbol Sala organitzada pel Consell Esportiu de l’Hospitalet. Aquesta lliga ha enfrontat a les AMPA de les escoles La Marina, Mare de Deu de Bellvitge, Enric d’Oso, Prat de la Manta i Frederic Mistral. La classificació ha estat la següent:

 1. AMPA La Marina
 2. AMPA Prat de la Manta
 3. Club Pares Enric d’Ossó
 4. AMPA Mare de Déu de Bellvitge
 5. AMPA Frederic Mistral

Primer de tot volem felicitar a l’AMPA La Marina pel seu triomf merescut.

Com veieu l’equip de la nostra escola no ha quedat en gaire bona posició…i no podem posar com a excusa els arbitratges.

L´única excusa que podem posar és que era el primer any que jugàvem junts, mentre que la resta d’equips es notava que portaven temps jugant, cosa que es notava en la seva compenetració i sobretot en el seu estat físic.

Un aspecte a destacar de la competició és que es va establir un «tercer temps», que consistia en que un cop acabat el partit, l’equip local convidava a un petit refrigeri a l’equip visitant. Era el moment per oblidar les petites picabaralles del partit i establir nous llaços entre escoles del nostre voltant.

Esperem que l’experiència es torni a repetir el curs vinent i esperem comptar amb la participació de més pares i mares que vulguin formar part de l’equip i passar-ho tant bé com nosaltres ho hem passat.

Fins la lliga vinent!!!

Equip Frederic Mistral: Antonio Anula, Jose Porcel, Isidro Iglesias, Lluis Seuba, Jose Toboso, Sergi Caire, Javier Ulloa, Marcos Moreno, Angela Sebastian, Rubén Casellas.

Un comentario en «Final lliga futbol sala»

 1. Anònim dice:

  ánimo campeones, el año que viene será el vuestro!!!! força Ampa 🙂

  Esme

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *