Festival Nadal ’15

Durant tres dies el gimnàs de l’escola s’ha omplert de nadales i poemes amb la celebració del Festival de Nadal d’aquest any que està a punt d’acabar-se. Alumnes i professors/es van pujar a actuar a un escenari guarnit amb tots els arbres de paper rebuts per part de famílies.

El 18 de desembre es va celebrar la ja tradicional xocolatada (obsequi de l’empresa encarregada del menjador, COALME) que cada any ens preparen les nostres estimades cuineres i que pares i mares de l’AMPA ajuden a repartir entre tots els alumnes.

La cloenda del festival va ser l‘enlairament dels globus màgics que portaran les cartes dels nostres fills i filles als tres reis de l’orient.

Uns dies després, una família de p4 va tenir una sorpresa: ser els afortunats en emportar-se la panera de nadal del sorteig (papereta amb les 3 últimes xifres de la grossa «140»).

El més gran agraïment a tot el personal docent i totes les famílies que han col.laborat amb la comissió de festes en aquests últims dies. També a les cuineres i a l’empresa Coalme per preparar-nos aquesta xocolata tant bona. I a l’Araceli per ajudar-nos a vendre loteria de nadal.

Moltes gràcies i Bones Festes!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *