Festival de Nadal

Tot i els entrebancs per poder decorar el gimnàs, el festival de Nadal ha estat tot un èxit i els nens i nenes de l’escola ens han ofert un concert inoblidable. El concert d’infantil es va acabar amb l’esperada actuació dels mestres amb una espectacular coreografia.  Al acabar cada un dels concerts, una bústia gegant va baixar del sostre i va recollir les cartes amb els regals que els nostres fills i filles han demanat als reis de l’AMPA. Esperem que tots els regals, i sobretot els desitjos de pau i felicitat que han demanat es facin realitat.

El divendres, es va repartir la tradicional xocolatada acompanyada d’uns deliciossos melindros. La xocolata i les pastes ens les ha regalat l’empresa Coalme i la va preparar la nostra estimada cuinera Carme. Gràcies a la col·laboració de nombrosos pares i mares es va repartir la xocolata entre tots els alumnes.

Us deixem amb el recull de fotos de la preparació del gimnàs i la xocolatada. Al ser una activitat de l’escola no podem publicar fotos de les actuacions pel tema de l’autorització d’imatge. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *