Festival de Nadal

Aquest any no hi hagut problemes per baixar l’escenari i decorar el gimnàs, doncs un bon grapat de mares i pares han col·laborat amb la comissió de festes i tot s’ha pogut fer segons el previst.

El festival de Nadal ha estat tot un èxit i com sempre, els nens i nenes de l’escola ens han ofert un concert inoblidable.
Al acabar cada un dels concerts, tots els nens i nenes van sortir al pati per veure com la carta amb la seva llista de regals i bons desitjos s’enlairava en un gran globus. Esperem que els reis de l’AMPA es portin bé i els duguin tot allò que han demanat. Segur que si!

El divendres, es va repartir la tradicional xocolatada acompanyada d’uns deliciossos melindros. La xocolata i les pastes ens les ha regalat l’empresa Coalme i la va preparar les nostres estimades cuineres.. Gràcies a la col·laboració de nombrosos pares i mares es va repartir la xocolata entre tots els alumnes.

Us deixem amb el recull de fotos de la preparació del gimnàs i la xocolatada. Al ser una activitat de l’escola no podem publicar fotos de les actuacions pel tema de l’autorització d’imatge.

Agraïments:
Als mestres, i en especial al Dani, per organitzar cada any el festival de Nadal i deixar-nos gaudir d’aquest dia tan especial.
A la comissió de festes per la bona organització de la decoració, festival, xocolatada, …
A l’empresa Coalme per regalar la xocolata i els melindros i a les cuineres per preparar-nos aquesta xocolata tan bona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *