Festival de Nadal 2011

Cada any que passa el gimnàs s’assembla més a un gran teatre. Cada cop les famílies se superen en la decoració i aquest any la idea dels gots de plàstics també ha estat un èxit. Hi havia veritables obres d’art. Aquest any fins i tot, ha aparegut un enorme ninot de neu. Així que un cop preparada la sala de concerts només calia esperar a que arribés el gran dia.

El dijous va tenir lloc el concert d’infantil i els més menuts van fer gaudir a les seves famílies d’allò més. Al final de l’actuació, l’equip de mestres d’infantil ens va obsequiar amb la seva actuació tan esperada. Un fort aplaudiment també per ells i elles.
El divendres va ser el torn de les classes de primària i els més grans ens van obsequiar amb un repertori de nadales ben marxós. A vereu si el proper any les mestres de primària també s’animen a ballar.

Aquest any els reis, han enviat a l’escola un parell de globus màgics per a què els fem arribar les cartes que han escrit els nostres fills i filles. El dijous el globus es va enlairar sense cap problema, però el divendres, degut al fort vent, es va enredar en un arbre. Sort que en Cristóbal el va poder desenredar i el globus ben segur que ja deu haver arribat al seu destí. En aquestes cartes els nens i nenes demanen material i jocs per a l’escola però també demanen coses tan importants com la fi de les guerres, de la fam, que el món visqui en pau i que tothom sigui feliç. Segur que com s’han portat tan bé, quan tornin al gener es trobaran l’escola plena de regals. Esperem també que els seus desitjos es facin realitat.

Agraïments:
A la comissió de festes i a totes les famílies que ens han ajudat en la preparació del festival. 
A les famílies que van estar repartint la xocolata entre els nens de P3 a P5 i a les que ens van ajudar a repartir la xocolata als nens de primària.
A l’empresa del menjador Coalme que ha regalat la xocolata i els melindros.
Als que ens heu enviat les fotos: Esme, Cristóbal, Dolors i Jordi.
A tot l’equip de mestres de l’escola i en especial al Dani, mestre de música, per preparar aquest festival i deixar que totes les famílies gaudim dels nostres fills i filles. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *