Festival de Nadal 2010.

Finalment han arribat els dies tant esperats per tots els pares i mares. Els dies en els quals els nostres fills i filles ens obsequien amb les seves actuacions.
Aquest any era diferent per a nosaltres ja que ens estrenàvem com a organitzadors i hem viscut el festival d’una manera especial, gaudint dels nostres fills i filles, però patint per a que tot sortís bé i tothom pugués gaudir de l’espectacle.
Els dies previs van ser molt intensos. Calia baixar l’escenari, decorar el gimnàs, posar les cadires, la megafonia, etc. Molts pares i mares van col·laborar perquè el gimnàs estigués ben maco. Els estels que els nens i nenes havien fet a casa seva, lluien al sostre del gimnàs. Hi havia veritables obres d’artesania.

La comissió de festes va haver de recórrer als seus contactes a l’Orient per aconseguir que el patge del Rei Baltasar vingúes a l’escola per veure l’actuació i recollir les cartes solidàries dels alumnes. Va ser una sorpresa per a tothom i sobretot per als més petits que no s’ho acabaven de creure.
El dia de l’actuació d’infantil vam tenir una gran sorpresa quan tots els mestres es van atrevir amb una divertida coreografia. Va ser una actuació molt divertida. Un fort aplaudiment per tots ells també.
El divendres, després de l’actuació dels grans es va repartir una xocolatada per a tots els nens i nenes de l’escola.
Ufff quin cansament, no?. Doncs ara toca recollir. Després d’un dia amunt i  avall encara quedava pujar l’escenari i recollir el gimnàs per deixar-lo a punt per dilluns. Sort que amb l’ajuda d’un bon grapat de pares i mares, vam tenir-ho tot recollit de seguida.

No se vosaltres, però nosaltres ens ho hem passat molt bé i creiem que ha quedat força bé, no?

Vosaltres que opineu?

Preparar el festival no és una tasca fàcil, però és molt gratificant. En el primer àlbum podeu veure les tasques dels dies previs i en el segon, les fotos de les actuacions. Podreu veure també les cartes que van entregar al patge dels Reis d’Orient.

Actualització: Podeu veure el vídeo del festival fent clic aquí. Necessiteu tenir instal·lat el Real Player. El podeu descarregar a la seva web

Un comentario en «Festival de Nadal 2010.»

  1. Anònim dice:

    Els nens i les nenes van cantar molt bé, llàstima que alguns pares i mares no sàpiguen estar en silenci. L'actuació dels profes, espectacular, quin ritme!!. I la sorpresa del patge, genial.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *