Festa fi de curs

El curs s’acaba i com cada any l’AMPA ha organizat els dies 18 i 19 de juny la festa de fi de curs.
Aquest any com a novetat hem inclòs un karaoke. Al principi no va tenir gaire èxit però després que els mes petits s’animessin a cantar (Sol solet, La casa de Micky Mouse, …) i les més grans ens deleitessin amb els èxits de La Oreja de Van Gogh, fins i tot algunes mares es van atrevir amb l’Asereje de Las Ketchup.

Després de sopar es va projectar la película Ice Age 3, amb alguns problemes tècnics de so, que vam intentar ressoldre amb bona voluntat i paciència.

El diumenge es van dur a termes les exhibicions de les activitats extraesolars: ball, iniciació esportiva i judo. Tots els participants van rebre una medalla de record. Es van muntar dos inflables i tothom qui va voler va poder pujar als patins i al rocòdrom dedit pel Club Muntanyenc l’Hospitalet. Com a fi de festa, l’esperada guerra d’aigua va fer que petits i no tant petits acabessim remullats.

Després de la festa es va fer el dinar de germanor, amb un nombrós grup de pares i mares. L’Ampa va convidar a la primera consumició, el cafè i el cava.

Volem agraïr la col·laboració de tots aquells que han participat en l’organització de la festa. Sembla mentida que amb un grup tan reduït de pares i mares col·laboradors es pugui aconseguir aquesta festa de la qual gaudeixen tots els alumnes de la nostra escola. Esperem que any rere any aquest grup es vagi ampliant.

Aquí teniu les fotografies. Intentarem penjar també algun video de les actuacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *