Festa fi de curs 2014-15

Un any més, el curs s’acaba i ho hem volgut celebrar amb una gran festa perquè els nens i les nenes acompanyats de les seves famílies s’ho passin d’allò més bé. La novetat d’aquest any eren unes portes reciclades i convertides en jocs que han posat a prova l’habilitat dels nostres fills i filles.

També vam tenir un taller de dibuix pels més petits on van poder pintar els seus personatges preferits.

Durant la tarda les nostres cuineres no han parat de preparar unes delicioses creps i ja per la nit el nostre cuiner Andrés ha posat en marxa la planxa per preparar els entrepans fins ben entrada la mitjanit.

A la pista de ball, els nens i les nenes no paraven de ballar al ritme del últims èxits que punxava el Dj.

Ha estat una festa molt especial, doncs ha sigut la darrera festa organitzada per l’actual junta de l’AMPA. Tot i l’esforç que suposa organitzar una festa com aquesta, creiem que paga la pena fer-la per poder acomiadar el curs com cal. Esperem que aquests anys us ho hàgiu passat tant bé com nosaltres ens ho hem passat organitzant-la.

Agraïments:
A la comissió de festes i especialment a tots els pares i mares que han col·laborat en l’organització ja sigui pel matí o per la tarda, a la barra, als tallers, anant a comprar, etc.
A la Comissió de festes Gran Via Sud que ens va deixar la planxa.
Als mestres, les mestres i al personal de l’escola que van venir a la festa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *