Festa fi de curs 2012-2013

Un any més s’apropa el final de curs i ens volem acomiadar amb una gran festa. Perquè ens la mereixem, perquè volem que els nostres fills i filles s’ho passin d’allò més bé i perquè els pares i mares també volem gaudir d’aquesta festa tan especial.

És per això que començarem la festa ben aviat, a les 15:45 amb la tradicional festa de l’escuma (us recomanem que porteu roba per canviar-los).
Durant tota la tarda hi haurà inflables per als grans i també per als més petits i un munt d’atraccions.
Un grup de pares i mares ens han preparat uns tallers molt divertits i també podreu jugar unes partides d’escacs de la ma del club Escac i Mat.
Cap a les 17:30 les nenes de Gimnàstica Artísitca ens han preparat una exhibició que ens han promés serà més espectacular encara que l’any passat. Després farem l‘entrega de diplomes de les activitats d’Iniciació Esportiva, Multiesport, Gimnàstica i Escacs.
Durant tota la tarda podreu degustar uns fantàstics creps al nostre bar i per la nit uns espectaculars entrepans. On sopareu millor que al bar de la vostra escola?
I com no, no podia faltar el nostra DJ particular, DJ de Jose que ens farà ballar fins les 12 de la nit o més…
I per si no hi hagués prou, aquest any a més farem un sorteig d’una tablet !!. No us oblideu de comprar els vostres números.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *