Festa fi de curs 2010-2011

Per fi ha arribat el dia de la gran festa, el dia que tots estàvem esperant. S’acaba el curs i calia celebrar-ho. Volíem que fos una gran festa on els nens i nenes s’ho passessin molt bé, però també els pares i les mares, que també ens ho mereixem, no?  Una cosa teníem molt clara: si la gent marxa cap a casa, ja no tornarà. Així doncs, calia engrescar a la gent des del principi i això implicava tenir activitats des de les 15:30 fins acabar la nit, però això suposava també una  inversió. Ens ho podíem permetre? SI. Valia  la pena?. Nosaltres pensem que si, que els nens i nenes s’ho mereixen.  El resultat el podeu jutjar vosaltres mateixos.
Volíem aconseguir també la implicació de les famílies i per això vam convocar una reunió per a que la gent aportés idees i fes propostes. D’aquesta reunió van sortir els diferents tallers que es van realitzar: maquillatge, xapes, bombolles de sabó  i henna.
Un altre objectiu era donar a conèixer dues possibles activitats extraescolars que volem proposar el curs vinent: escacs i jocs de taula. 

L’associació EscaciMat va muntar uns taulells i molts nens i nenes van estar jugant. Volem propossar una activitat al migdia perquè els alumnes que es queden al menjador puguin practicar aquest joc. Podeu obtenir més informació sobre l’associació a la seva web.
L’associació Rubicon ja era coneguda pels alumnes de 5è, que s’han convertit en els seus fans. Van portar els seu jocs de taula perquè tothom pugues conèixer aquest projecte tant interessant del que ja us hem parlat altres vegades “Aprendre jugant”.  Esperem que aconsegueixin el finançament de l’Ajuntament i el proper curs els puguem tenir entre nosaltres. S’ho mereixen per la seva dedicació i implicació amb la nostra escola des del primer dia.  Podeu visitar el seu bloc per tenir més informació.
Després d’aquesta introducció, no m’enrotllo més i us faig el resum de la festa:

A les 15:30 va començar la festa amb el canó d’escuma que va envair tot el pati. No us queixareu que els nens i nenes van quedar ben nets.
A les 17:00 es van posar en marxa les atraccions: toro mecànic, inflable, rocòdrom i circuit de karts.
Durant la tarda es van anar iniciant els diferents tallers que havien preparat les famílies, juntament amb el d’escacs i jocs de taula. Els nens i nenes no s’havien on anar, si a fer xapes, a maquillar-se, fer bombolles, pintar-se amb henna,  quin estrès!!!!.
A les 18:00 el grup de nenes que realitzen l’activitat extraescolar de ball ens van obsequiar amb una gran exhibició. Enhorabona a totes elles. Després , l’empresa Tedi  va repartir els diplomes a tots alumnes d’extraescolars (iniciació esportiva i ball).
A les 20:00 vam posar en marxa la planxa i allò va ser un no parar, els cuiners no donaven a l’abast i la cua pels entrepans era interminable. Un biquini!!, un frankfut!!.  Quin èxit!!!!.
I per fi a les 21:30 després d’ uns petits problemes tècnics, els Dj’s van posar a ballar a tothom. No us perdeu les fotos!!!. Quina marxa que portaven algunes mames i papes!!!. Com es nota que no sortim gaire, eh,? je, je..

Arriba les 12 de la nit i com la Ventafocs tothom cap a casa. Tothom?. No, tothom no, encara quedava recollir les taules, cadires, les planxes, tancar l’escola, … Un dia mooooolt i molt llarg. Però ha valgut la pena.

Hem rebut molts correus de felicitació cap a la junta. Volem fer extensives aquestes felicitacions a tots aquells que heu col·laborat amb nosaltres.

Com sempre esperem els vostres comentaris, felicitacions i valoracions. I sobretot propostes per a la propera festa. Entre tos aconseguirem que sigui encara millor !!!.

AGRAIMENTS


A la comissió de festes i a tots aquells que heu col·laborat en l’organització de la festa anant a comprar, muntant taules, decorant, fent fotos i vídeos, fent els cartells, recollint al final de la nit, etc. No poso noms per no deixar-me a ningú, però podeu estar ben orgullosos del treball que heu fet.

A Rubicon i EscacIMat per la seva presència a la festa.

A l’Associació de veïns Gran Via Sud per deixar-nos la barra i les planxes.

Als pocs mestres que es van quedar a la festa (Carlos i Judith), doncs als nens i nenes els va fer molta il·lusió. Esperem que l’any vinent siguin més. I també a l’Araceli que es va passar una estona i es va quedar a sopar.

A les famílies que s’han implicat en l’organització dels tallers doncs elles s’han encarregat de gestionar-ho tot: preparar el sabó, comprar material, preparar dibuixos, demanar la màquina de xapes, etc. Enhorabona per la feina feta. Esperem que l’any vinent siguin més les famílies que s’ofereixin i qui sap si algun any podrem fer una festa només amb tallers conduits per les famílies. Esperem que si.

A tots els que m’heu enviat les fotos i vídeos. No ho he pogut posar tot (més de 400 fotos !!!)

A l’escola per les taules i els llums. A l’Ajuntament per l’escenari.

I ara si, no m’enrotllo més. Us deixo amb les fotos i el vídeo. Pugeu el volum dels altaveus!!!


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *