Festa dels Padrins del riu Llobregat. Dia Mundial de l’Aigua

Com sabeu, l’any passat, l’AMPA juntament amb l’escola i altres entitats de l’Hospitalet ens vam convertir en Padrins del riu Llobregat. És per això, que amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, volem celebrar de manera lúdica i cultural el primer aniversari del compromís que vam signar les entitats i escoles de la ciutat i us volem convidar a participar en els actes que tindran lloc el diumenge 22 de març.

10.30 h.    Trobada a la boca de metro de Hospital de Bellvitge. Caminar fins al riu. Portar a ser possible una peça de roba visible de color blau (abric, samarreta, barret, bufanda…), en consonància amb el Dia Mundial de l’Aigua

11:15 h. Arribada al cartell de fauna i flora. A partir d’aquí podeu participar en diferents activitats:

  1- Passejada popular. A càrrec de l’Agrupament escolta Lola Anglada i Creu Roja. Tant pels que ja coneixen el camí com pels que visiten el riu per primer cop. Circuit: L’Hospitalet – Cornellà fins a passera i allà plantació commemorativa.

  2- Descoberta naturalista del riu. Recorregut per la nostra riba amb explicacions d’especialistes en fauna i flora. A càrrec de Biosfera.

  3- La Gimcana de l’aigua. Jocs tradicionals amb elements naturals i petites proves relacionades amb l’aigua i el riu mateix. A càrrec de AE Lola Anglada i Esplais.

  4- “El riu parla”. Activitat més tranquil·la, tertúlia, per fer en rotllana, consistent en escoltar alguna història del passat agrícola i la relació amb el Llobregat, també declamació de poesies del concurs organitzat pel Casal d’Avis la Florida i per últim, construcció d’un relat col·lectiu, que es publicarà posteriorment.

  5- La reivindicació. A partir de la pancarta que faran els pares i mares i alumnes de l’escola Paco Candel, es reclamarà un accés digne a través de la passera direcció Prat, que hores d’ara és estret i insegur. Aquí farem la foto de família.

12:30 h. Foto de família reivindicativa amb pancarta. Tornada al punt de trobada pel camí en grup i comiat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *