Festa 40 Anivesari

Aquest cop volem començar la notícia amb els agraïments a tots aquells que han fet possible aquesta gran festa:

A l’equip directiu de l’escola, per creure en el format de la festa, i per recolzar-nos i col·laborar en tot moment en l’organització d’aquesta.
Als mestres, que s’han implicat en l’organització i han dinamitzat els tallers del mural, xapes i desitjos. L’èxit de la festa és també vostre.
A la comissió de festes del 40 Aniversari que durant setmanes ha estat patint per preparar la cursa, buscar patrocinadors i obsequis, decidint la bossa (mai una bossa havia provocat tantes hores de reunions). El vostre esforç i maldecaps ha valgut la pena.
A tots els pares i mares que han aportat obsequis per a la cursa i ens han ajudat d’alguna manera, abans, durant i després de la festa.
A totes les empreses col·laboradores que han col·laborat econòmicament i aportant obsequis per a les bosses dels corredors. Gràcies especialment a la Mònica, directora de Vine a fer l’indi i ex-alumne, pel patrocini dels dorsals.
I sobretot a aquells pels quals val la pena tot aquest esforç i sacrifici: A tots als nens i nenes de l’escola.

I ara si, quatre línies per explicar com va anar el matí.

Fa temps que volíem organitzar una cursa infantil i la celebració dels 40 anys era l’excusa perfecte. Als anys 80, l’AMPA (en aquella època, l’APA) organitzava unes jornades esportives on es feien competicions de gimnàstica, futbol, voleibol, … i un cross popular. Així que hem volgut recuperar aquell esperit esportiu i, sumant-nos a l’actual moda del running, i viure l’ambient de les curses a la nostra escola.

Per diferents categories i distàncies els nens i nenes han corregut per l’interior del recinte del centre entre els crits d’ànims del familiars i companys. Tots i totes van rebre  una bossa feta especialment per a l’ocasió amb el logo del 40 aniversari i plena de regals. Els guanyadors han estat:

  • P3 (450m): 1:WASSIM BERZEM , 2:INES TORAL , 3:CARLA MARTI
  • P4 (450m): 1:SERGI UNANUE , 2:PAULA ALFONSO , 3:BRUNO MARTIN
  • P5 (450m): 1:MARC MANZANARES , 2:IBAN DE LA TORRE , 3:AROA TORAL
  • 1er i 2on (450m): 1:MAE ALFONSO , 2:AITANA ORINES , 3:AYOUB EL WAHABI
  • 3er i 4rt (900m): 1: AYMAN AKHRIE, 2: JAUME SEUBA, 3:LUCIA ALCON
  • 5è i 6è (1350m): 1:LAIA MATA , 2:DANIEL BERNAD , 3:PAU ZAPIRAIN

A continuació es van projectar a la Biblioteca dos vídeos que s’han fet amb motiu del 40 aniversari. Un «lipdub» molt divertit i el vídeo de l’escola.

Un grup de mestres va dinamitzar tres tallers que van estar molt concorreguts. En una paret del pati tothom que volia podia deixar les seves empremtes al voltant d’un enorme nombre 40.

En un altre taller es podien confeccionar xapes amb el logo de l’escola, la foto de Frederic Mistral,…

I en l’altre, es tractava d’escriure un desig de com volíem que dos l’escola d’aquí a 10 anys. Aquests desitjos s’han penjat a la porta principal de l’escola.

Abans de l’aperitiu va tenir lloc la part més emotiva de l’acte, amb les paraules dels tres directors que ha tingut el centre: Javier (actual),  Jose Maria i la Dolorsprimera directora de l’escola.
També van prendre la paraula, antics alumnes i mestres,  membres de la primera junta de l’Ampa i el Rubén, el seu actual president. Tampoc ens vam voler oblidar de la Isabel, qui emocionada, va recordar els seus anys al capdavant de la biblioteca i que per a molts ha estat un membre més d’aquesta gran família que és el Frederic Mistral.

 I com no podia ser d’un altra manera, una festa d’aniversari ha d’acabar amb un gran aperitiu. Per aquesta ocasió, l’empresa Coalme ens va preparar unes fantàstiques safates amb un pica-pica espectacular.

Aquí teniu el vídeo de la cursa.

A continuació teniu més fotos de la festa i moooooltes fotos de la cursa. Segur que en alguna d’elles hi trobeu al vostre fill o filla. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *