Els reis de l’AMPA arriben a l’escola

Sembla ser que les cartes que els nostres fills i filles van deixar a la bústia màgica dels reis van arribar als seus destinataris doncs aquest dimarts quan els nens i nenes van entrar a l’escola es van trobar el vestíbul ple de regals. Es veu que com s’han portat tant bé, els reis els han portat tot allò que havien demanat:

Per a les classes d’infantil hi havia cubells, pales, rasclets, carretons, pilotes, …. Per a 1er i 2on, motlles de plastilina, peces per a fer mosaics, puzles,termòmetres de màxima i mínima, jocs Acierta 4, ..
Per a 3er, diccionaris de català i castellà, pilotes, Jocs de l’Uno, …Pels de 4art Puzle províncies d’Espanya, Tangram, Mikado, Pilotes, Ràdio-CD. Per a 5è Jocs de l’Illa Misteriorosa, …I pels de 6è com són els més estudiosos un bon grapat de diccionaris.Els reis també els van deixar una carta, animant-los a seguir estudiant i a portar-se igual de bé que aquest any.

«Estimats nens i nenes de l’Escola Frederic Mistral. Vam rebre les cartes que ens vau enviar i aquí us hem deixat els regals que demanàveu. Sigueu bons i estudieu molt, així sereu més feliços. Fins l’any 2014!!!»

Per motius d’autorització d’imatge no podem publicar fotos amb els nens i els regals. Suposem que l’escola les publicarà a la seva web.

Agraïments: 
Als patges que han ajudat als reis a portar tots el que els nostres fills i filles han demanat.
A tots els socis i sòcies de l’AMPA. Gràcies a tots vosaltres, els reis arriben a l’escola carregats de regals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *