DiumengeVerd

El proper diumenge 16 de novembre celebrarem el diumenge verd. Per a la gent que desconegui que és, dir-vos que es tracta d’un dia on pares, mares, fills/es i professorat ens apropem a l’escola d’una manera molt diferent a com ho fem la resta de dies. Intentarem deixar l’escola en unes millors condicions, sempre pensant en els nostres fills/es. Hi haurà tasques de pintura (via del tren, jocs, murals, …) i bricolatge. PORTEU ROBA VELLA!

Desprès de fer la feina dinarem tots plegats al gimnàsCadascú pot portar el dinar i la beguda que vulgui. Si ho preferiu us oferim la possibilitat de gaudir d’una fantàstica paella que prepara la Comissió de Festes de Gran Via Sud. El menú consisteix en:
  • Pica pica
  • Paella valenciana de carn.
  • Amanida. 
  • Beguda 
  • Postres.

Preu: 10 euros adults i 5 euros els nens.


Trieu el que trieu, hauríem de saber la quantitat de gent que dinarem al gimnàs per poder habilitar-ho, així doncs passeu-vos per la caseta de l’AMPA dilluns i dimarts de 16.30 a 17.30 per reservar la vostra taula. Si opteu pel menú de l’Associació de Veïns, porteu els diners. 

Per a què us feu una idea de com és aquest dia tant especial, podeu veure un vídeo amb imatges d’altres anys: Veure vídeo.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *