Diumenge Verd

Ja tenim aquí la primavera, i com cada any des de la comissió de l’AMPA, fem la crida perquè la gent vingui a un dels dies més entranyables de l’any, EL DISSABTE VERD.
Aquest cop hem facilitat una mica les coses per la gent que els dissabtes treballa i l’hem convertit en EL DIUMENGE VERD.
Per totes aquelles persones que no hagin assistit cap any a aquest dia us en fem 5 cèntims:
És un dia on les famílies ens ajuntem per millorar l’aspecte de l’escola dels nostres fills, un dia on els fem particeps de la decoració de la mateixa, on compartim una estona amb els nostres fills i amb altres pares i de vegades on els mestres també col.laboren en la seva jornada festiva.
Aquest any començarem amb una mica d’esport fent un partit de futbol de pares, mares i mestres tots barrejats on segur que acabarem tots rient. Seguidament ens posarem a treballar en totes aquelles feines que estan al nostre abast… pintar, arreglar algun desperfecte, plantar flors…. i tot allò que entre tots puguem fer. Per fer totes aquestes feines us recomano que porteu roba que no li tingueu molta estima.
Desprès de fer la feina dinarem tots plegats una barbacoa al gimnàs de l’escola, aquest any un altre cop Carniceries Rabat ens proveirà de la carn que ens faci falta i a part d’això tindrem postre i beguda.
Per poder saber quanta gent serem ens hem d’apuntar a la caseta de l’ampa els dies 7, 10 i 11 de maig  de 16:30 a 17:30.
Els preus per el dinar popular son els següents:
SOCIS ADULTS: 5€
SOCIS NENS: Gratuït
NO SOCIS ADULTS: 6€
NO SOCIS NENS: 3€
NO FALTEU A LA CITA, ENS HO PASSAREM BE.
Tots els pares i mares que volgueu jugar el partit de futbol us heu d’apuntar a la caseta durant els 7, 10 i 11 de maig de 16:30 a 17:30.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *