Diumenge verd

Plou. Per tercer any consecutiu, plou. I aquest any teníem molta feina a fer, i un mural enorme per pintar així que el tema de la pluja ens preocupava molt. Per sort, el temps ens va respectar i tot i les anades i vingudes per no mullar-nos mentre pintàvem el mural, vam aconseguir acabar-lo.
El mural és la part més visible, però hi ha un munt de tasques que es van fer i que són igual d’importants:

 • Repassar el mural dels avis que uns brètols (per no dir un altra cosa) s’havien dedicat a embrutar. Per desgràcia, uns dies més tard, el mural torna a estar fet malbé.
 • Traslladar mobiliari de la biblioteca al soterrani. Hem descobert que l’escola té soterrani!.
 • Pintar la sala de ball.
 • Plantar flors i un parell d’arbres.
 • Pintar els testos que després s’omplirien amb alfàbrega per repartir-los per les classes. A veure si aconseguim que no hi hagi tants mosquits.
 • Arreglar els forats que hi havia al sorral d’infantil (quina feinada!).

I mentre, uns quants preparaven el gimnàs per fer el dinar de germanor. Aquest any hem tornat a superar les 100 persones!
Després de dinar es va disputar la primera edició del «Partit de pares contra mares». En aquesta ocasió vam jugar “a matar”i tot i que no queda bé dir-ho, no hi va haver color, els pares van guanyar sobradament ;-). Va ser una molt bona experiència que esperem repetir el proper any.

Us deixem amb el recull de fotografies. Ja sabeu que com sempre esperem els vostres comentaris, opinions, etc.

Agraïments:
A totes les famílies, nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, mestres i ex-mestres, … que heu participat en aquest dia tan especial i singular.
A la Mercè Chimeno, mare de P4 que ens va dibuixar el mural i ens ha orientat en tot el procés.


2 comentarios en «Diumenge verd»

 1. Anònim dice:

  Hi estic d'acord, tot i que el mural és una part visible, l'escola estava plena de famílies pencant per tot arreu. Felicitats a tothom!
  Aquest era el nostre primer diumenge verd i ha estat una bona experiència.
  El mural es va poder tirar endevant gràcies a la bona predisposició, les ganes i la il·lusió dels pares i mares que es van llençar fins i tot a dibuixar "a pelo" sobre la paret. Només cal veure les fotos per adonar-se de que va ser un treball fet en equip i, per cert, un equip que no es va tirar enrere malgrat el mal temps. Moltes gràcies a tot l'equip, pares, mares i organització per posar-ho tant fàcil, i moltes felicitats pel resultat, enhorabona!

  Mercè

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *