Crònica Rua de Carnestoltes de Santa Eulàlia 2016

Ha estat un Carnestoltes molt divertit i emocionant. Enguany la comparsa de l’AMPA Frederic Mistral ha tornat a destacar en la Rua de Carnestoltes de Santa Eulàlia, sent guardonada amb el 3er Premi!!!

Les nostres «Crispetes», acabades de fer, no van deixar de moure’s durant tot el recorregut al ritme de la mítica melodia dels 70’s Popcorn (palomitas de maíz). Malgrat estar dins d’una capsa, l’eufòria dels seus moviments va anar en augment a mesura que anaven reconeixent entre el públic cares conegudes que les animaven. Era llavors quan les crispetes embogien: saltaven, llençaven confeti a dojo i cridaven: Frederic!!! Frederic!!! (mireu vídeo més a baix)

Com podeu imaginar-vos la suma d’aquesta actitud festiva i de la super disfressa cridanera que es van confeccionar les nostres famílies de l’escola no va passar desapercebuda per a ningú.

Agraïments: 
A la Comissió de Festes, l’Ana i la Neus. I a totes les famílies que van formar part de la «comparsa crispetes». Ha estat divertidíssim i esperem que repetiu l’any vinent. 

I moltíssimes gràcies a tots els alumnes i famílies, equip docent, equip de menjador, etc… que van venir dissabte a la rua a animar la comparsa. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *