Crònica del dissabte verd.

Plou. Plou poc, però plou. Què fem, ho suspenem? I què fem amb els diners? I amb la carn? I amb la il·lusió dels nens?. Tantes hores de feina invertides, tants maldecaps per res?.
Segurament, aquestes i altres preguntes ens les vam fer els membres de la junta quan el dissabte pel matí ens vam llevar i vam veure com estava el cel.
El dissabte verd és per a nosaltres un dia molt especial. Un fet diferenciador de la nostra escola. Des que vam entrar a P3, vam veure que aquesta escola és diferent. No és normal trobar-se un dissabte pel matí tantes famílies i menys encara veure com mestres, equip directiu, vedells, etc passen el seu dia de festa amb els pares i mares dels seus alumnes.
Un dia així no es pot perdre. A més aquest any hi havia dues activitats més a part de pintar l’escola: el partit contra els mestres i el dinar de germanor.
Hi ha moltes coses per explicar i moltes fotos per mostrar així que us ho hem dividit en tres parts.

1. El partit
2. Els treballs
3. El dinar

Com sempre esperem els vostres comentaris, opinions, critiques, etc. Tot sigui per millorar i perquè l’any vinent siguem encara més gent.

Agraïments:
A l’associació de veïns de Gran Via Sud per deixar-nos les barbacoes.
A l’Aicha, mare de P5, i al seu germà de la carnisseria Rabat per proporcionar-nos la carn.

A l’Esme, per totes les fotos.
A totes les famílies, pares, mares, nens, nenes, avis i àvies, que han fet d’aquest dia una jornada tant especial i segurament única a la nostra ciutat.
A la comissió de festes i a tots aquells qui heu invertit el vostre temps en fer que els nostres fills se sentin orgullosos de la seva escola.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *