Crònica del dissabte verd. Els treballs.

El dissabte verd és el dia que més famílies participen en ua activitat organitzada per l’AMPA així que calia preparar-ho tot perquè tothom tingués alguna cosa a fer i se sentís útil. L’any passat s’havia fet molta feina (pals del porxo, línies dels camps, jocs a terra, mural, porteries, …) i cada cop queden menys parets per pintar. Així que aquest any ens havíem plantejat no fer cap mural doncs a més, els nens i nenes de 6è ja estan participant en un projecte de mural al pati. Caldria això si, repassar la via de P3, perquè els més petits no descarrilessin. I què farem, doncs, ens vam preguntar?. L’escola tampoc tenia cap necessitat urgent que nosaltres poguéssim arreglar.
Feia temps que a la junta ens havíem plantejat fer un homenatge als avis, que tant ens ajuden i a qui tant estimem. No teníem clar què fer, però volíem fer alguna cosa, així que se’ns va ocórrer reprendre la idea del mural i fer un dibuix dedicat a ells. L’Antonio, un pare de P5, ens va proposar el dibuix i ens va encantar. Calia però que fos una sorpresa i que els avis s’ho trobessin dilluns quan vinguessin a portar o a buscar els seus nets.
La setmana d’abans va ser bastant intensa. Calia repassar la pintura que teníem disponible, els rodets i pinzells, cubetes,guants, …Dijous a la tarda uns quants pares i mares ens vam quedar a pintar la paret de blanc, doncs calia que estigués ben seca perquè l’endemà l’Antonelli pogués fer el dibuix. La nostra principal preocupació era que per la nit, cap graciós es dediques a embrutar la paret. Vam preparar també la paret més propera a la caseta de l’AMPA perquè els nens i nenes de P3 a P5 poguessin expressar lliurement la seva creativitat. Si us passeu a veure-la, us adonareu que tenim a uns Miró i Tàpies en potència.
El dia va començar mogudet i la pluja va provocar uns moments de descoordinació i improvisació doncs no sabíem si suspendre la pintura o no. Els pares i mares de P3 anaven pintant la via del tren per on passen diàriament els seus fills, mentre altres famílies pintaven el mural de fora. Els nens i nenes més gran repassaven també els jocs del terra i fins i tot es va pintar un altre, que l’Ester us explicarà com se juga ;-).
Fer el dissabte verd implica molta feina de preparació, organització i coordinació. Aquest ha estat el nostre primer any i esperem millorar-ho amb l’ajuda i les idees de tothom.
Esperem els vostres comentaris, opinions, crítiques, …
Agraïments:
A la subministradora de la pintura, que no direm el nom per si de cas 😉
Al Vicenç, pare de P4 que juntament amb el Dani ens ha muntat la nova antena. Ja tornem a tenir Internet a la caseta!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *