Conexions a Internet per a Famílies

Famílies!

Primer de tot, desitgem que tots estigueu bé i que estigueu portant aquesta situació tan complicada i excepcional de la millor manera possible.

Com sabeu, a l’escola hi ha nens que no disposen d’equips informàtics i/o no tenen connectivitat a internet per poder fer les tasques escolars durant l’estat d’alarma que estem vivint a causa de la pandèmia per COVID-19.

Tot i que la Direcció de l’escola ho està gestionant amb el Departament d’Educació de la Generalitat, encara no han arribat els equips, i tampoc hi ha cap garantia de que puguin arribar abans que acabi el curs.

Davant aquesta situació, des de l’AMPA hem contactat amb l’ONG Labdoo.org i amb l’empresa social Equalnetwork.org, dues organitzacions estan treballant per eliminar l’escletxa digital durant el confinament, i que podrien facilitar connexió gratuïta a internet per a aquells alumnes que actualment no disposin d’aquests mitjans.

Si el vostre fill/a té dificultats per fer les tasques escolars perquè no disposa de connexió a internet, si us plau, envia un e-mail a: ampafredericmistral@gmail.com, indicant-nos el següent:

  • Nom i cognoms de l’alumne.
  • Curs.

Si el vostre fill/a no es troba en aquesta situació, no cal que contesteu a aquest e-mail.

Un cop recopilem les necessitats dels alumnes, intentarem coordinar entregues centralitzades de targetes de connexió a internet a la porta de l’escola.

Volem fer extensible aquest comunicat també a les famílies que no siguin part de l’AMPA, per tant, si coneixeu algun cas a l’escola, podeu compartir aquesta informació.

Tanmateix, si teniu ordinadors o tablets vells que no feu servir, els podeu donar a Labdoo. Ells els buiden, el tornen a posar a punt carregant-li programari lliure i li poden donar una nova vida per donar-lo a un nen que el pugui necessitar. Ara mateix hi ha 73 famílies a l’escola que en necessiten. Podeu fer difusió al vostre entorn i empresa.

Per fer donació podeu contactar amb labdoo-catalunya@labdoo.org i els passarien a buscar-ho.

Us mantindrem informats. Gràcies a tots!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *