Colònies Sant Guim de Freixenet

Els dies 5 i 6 de juny, un grup de pares i mares vam passar dos dies extraordinaris en companyia dels nostres fills i filles a la casa de Colònies La Coma, a Sant Guim de Freixenet.

Després de sortir de l’escola puntualment a les 9:30 vam arribar prop de Talteüll on, després d’esperar als típics despistats que sempre es perden, vam començar l’excursió per la ruta del Molí del Cava. La ruta està molt ben senyalitzada i l’únic inconvenient va ser el sol que ens va castigar durant tot el recorregut. Tot i això, el paissatge és molt interessant i fins i tot els més petits van aguantar tot el recorregut, amb l’amenaça que qui arrivés l’ultim no es banyava a la piscina.

Després d’un dinar ben merescut va arrivar l’hora del bany a la piscina. A la tarda uns pares agossarats i inconscients van intentar demostrar que encara es mantenen en forma i van «jugar» un partit de futbol. Sort que alguns nens ens van ajudar.

Després del sopar vam rebre la visita inesperada d’un follet que ens va explicar unes històries fantàstiques. El follet era molt entremaliat i irònic i encara no entenem que volia dir amb allò de renovar l’ampa i que els nous pares i mares ens haviem d’implicar més….

Al dia següent tot i la pluja del matí, encara va haver-hi temps per saltar a corda, jugar a volei i fer una última remullada a la piscina.

En definitiva, un cap de setmana de germanor i una gran oportunitat per compartir experiències amb altres pares i mares.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *