Casa de colònies. Sant Pere de Torelló

Un any més, l’AMPA va organitzar les colònies familiars i prop de 60 persones vam passar un cap de setmana fantàstic, ple d’aventures, diversió, bon temps i bon menjar. Aquest any hem repetit casa, doncs l’any passat vam estar tan a gust que ens vam quedar amb ganes de tornar i poder gaudir de la piscina. Aquest cop no va haver temps per excursions ni passejades, doncs només arribar els nens i nenes ja es volien banyar. Així que un cop acomodats a les habitacions, ens vam posar els banyadors i cap a l’aigua!!. L’aigua fa entrar gana i al migdia vam devorar els macarrons i el pollastre a la cassola. I que vam fer a la tarda?. Doncs piscina un altre cop. Però després de berenar vam tenir una visita inesperada. Des d’Escòcia ens va visitar un personatge curiós, en McAsun Lolla. Ens va explicar que havia vingut a visitar el poble però que havia perdut al seu gran amic Ness i volia que els nens i nenes de l’Escola Frederic Mistral l’ajudessin a trobar-lo. Així que els nens i nenes es van dividir en grups i després d’un seguit de pistes van aconseguir trobar al riu al nostre amic Ness. Com a recompensa van tenir una bossa plena de regals. Però en McAssun tenia reservada també una sorpresa per la Sònia i pel Rubén (que estrany sona parlar de mi en tercera persona). Com era el seu aniversari se’ls va endur al poble (si,vestit d’escocès) i a la tornada els van rebre amb uns regals bastant peculiars. Després de sopar temps per ballar i quan els més petits ja eren el llit, el Marcos ens va preparar una queimada, amb “conxuro” i tot. Aquella nit cap bruixa es va apropar a la casa.
Diumenge al matí, després d’esmorzar…. un altre cop piscina!!. Per dinar, ens esperava l’esplèndida paella de marisc i després de descansar una mica, poc a poc la gent va anar marxant cap a casa. Ningú volia marxar.
Esperem que tothom que va venir s’ho passés igual de bé que nosaltres i que repetiu l’any vinent.

Agraïments:
A la comissió de casa de colònies. Enhorabona per fer d’aquest, un cap de setmana inoblidable.


Un comentario en «Casa de colònies. Sant Pere de Torelló»

  1. el tronco dice:

    Mola !!

    Cada año decimos "el año que viene" y siempre ocurre algo que nos lo impide, así que ya no lo digo más y a ver si así lo logramos 😉

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *