Casa de Colònies. 11 i 12 de juny. Sant Pere de Torelló.

Desafiant les previsions més pesimistes de fred i pluja, unes 50 persones ens dispossavem a passar un cap de setmana amb els nostres fills i altres famílies de l’escola, que s’han convertit ja en amics (passar un cap de setmana junts, uneix molt). Vam sortir de l’escola a l’hora prevista, amb prou puntualitat. En arribar a la casa, temps per esmorzar i distribuir-nos a les habitacions. Vam repartir una polsera identificativa a cada nen/a, amb el seu nom i un mòbil de contacte per si es perdien. Un cop acomodats, vam fer una petita excursió pels voltants de la casa, per un itinerari de natura que voreja el riu, on es podien observar diferents arbres i reproduccions d’animals de la zona.Després de l’excursió ens vam apropar al poble per fer un aperitiu, ens el teniem ben guanyat després de la caminada. De tornada a la casa, temps per parar la taula i assaborir uns macarrons i pollastre a la cassola. Els nens/es van deixar els plats ben nets. A la tarda, els nens i nenes van participar en una gimcana que va acabar amb una sorpresa molt dolça. Us recomano que mireu el vídeo, és molt divertit. Després de sopar, es va preparar una discoteca per els nens. Quan aquests es van anar a dormir, la pista va ser presa pels pares i mares, que vam recordar aquells grans èxits de la nostra època. No patiu, que no hem publicat cap fotografia pressa durant la «juerga» nocturna. El que passa a la casa de colònies queda a la casa de colònies. I si algú vol saber-ho….., haurà de venir a la propera.
Diumenge al matí (perquè s’aixequen tan aviat els nens?), encara va haver-hi temps per banyar-se al riu i gaudir del bon temps. Al migidia ens esperava un dinar espectacular: de primer, amanida catalana i de segon, paella de marisc. Ja ens havien dit que a la casa es menjava molt bé i la veritat és que tenien raó. Vam quedar ben tips!!!. Temps per descansar i carregar els cotxes, amb cares de tristesa per part dels nens per haver de marxar.
Esperem que us ho hàgiu passat tan bé com nosaltres i que repetiu l’any vinent. Nosaltres ja estem desitjant tornar a fer-ne un altra. Tot i el disgut inicial pel tema de la piscina i pel mal temps previst, creiem que tothom s’ho ha passat molt bé i ha servit per conèixen’s una mica millor (com a mínim, ara, ja sabem els noms, oi Federico?).
Us deixem amb el recull de fotografies que ens han anat arribant aquesta setmana, i el video de la gimcana. Si ens van arribant més fotos les anirem afegint, així que aneu mirant el blog per veure les actualitzacions. I recordeu que pel facebook també han anat apareixent fotografies «no oficials».

Agraïments:
A tots aquells que ens heu enviat les vostres fotos.
A tots els que heu participat en l’organització de la casa de colònies recopilant informació, fent cartells, preparant la música (Dj Isidro) , fent fotos, anant a comprar, organitzant la gimcana, etc.
Molt especialment a la Núria i a l’Esme que han estat les coordinadores. Enhorabona per fer d’aquest, un cap de setmana inoblidable.

Un comentario en «Casa de Colònies. 11 i 12 de juny. Sant Pere de Torelló.»

  1. NURIA NAVARRO dice:

    Felicidades Ruben x tu currada en los blogs y x hacer la labor que haces, Gracias x tus felicitaciones, ha sido un Honor organizar junto a mi compañera estas colonias, y ver el resultado tan positivo que ha quedado, ver a los niños disfrutar y pasarselo tan bien no tiene precio, espero que el año q viene la gente se anime y viva esta magnifica experiencia… sobre todo pensando en lo bien q se lo pasan los niños.
    GRACIAS A TODOS X HACER QUE TODOS DISFRUTARAMOS AL MAXIMO DE UN FINDE INOLVIDABLE!!!!

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *