Carnestoltes. Rua de Santa Eulàlia

Per primer cop, aquest any hem participat a la rua de Santa Eulàlia. Un grup d’unes 40 persones format per pares, mares, nens, nenes i fins i tot una àvia vam formar una comparsa i ens vam disfressar de follets i fades. No érem un grup gaire nombrós, si ens comparem amb altres escoles (Azorin 300 persones, Bernat Desclot 120, Provençana 100) però si que erem els més animats i sorollosos.
Ens va costar decidir com seria la disfressa, però una cosa teníem molt clara: l’havíem de fer nosaltres. No volíem comprar-la feta. La disfressa havia de servir per afavorir la relació entre les famílies de diferents cursos que moltes vegades ni es coneixen i els nostres fills i filles havien de col·laborar, perque se sentissin orgullosos de les seves disfresses i la seva escola. No hem guanyat cap premi però creiem sincerament que el nostre objectiu l’hem aconseguit.

Els premiats en categoria infantil van ser: 1er Escola Pompeu Fabra. 2on. Escola Bernat Desclot. 3er Escola Azorín.

Agraïments: A la comissió de festes i a tots aquells que han col·laborat anant a comprar, cosint, etc. A totes les àvies que han ajudat a cosir les disfresses. A la Francisca Pavón que ens va deixar la màquina de cosir, sense saber en quines mans les deixava. Al Cristóbal, Lluís, Rebeca, .. per les fotos, i a tots els nens i nenes, que ens han fet tornar a sentir nens per un dia.

Us deixem amb les fotos de la preparació de la disfressa i les de la rua. Al acabar la festa, vam anar tots a sopar, però aquestes fotos no les veureu, per això, haureu de venir a la rua del proper any….

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *