Carnestoltes a l’escola

Com cada any els nostres fills i filles s’han disfressat i han sortit a passejar pels voltants de l’escola. Aquest any, inspirats en el tema de la biodiversitat un munt d’animals han caminat pels carrers del barri. Hem pogut veure pingüins, tigres, taurons, abelles, aus exòtiques, peixos, etc. Com a novetat, després d’acabar la rua, la festa ha finalitzat amb un ball al pati de l’escola. En un principi estava previst, que les famílies no hi poguessin accedir però en veure la gran expectació creada, la direcció va prendre la decisió, creiem que encertada de deixar entrar als pares i mares, que van poder veure com els seus fills i filles es divertien.

En acabar la festa, l’AMPA va repartir berenar per a tots els nens i nenes. Es van comprar unes magdalenes i l’empresa Pascual ens va obsequiar amb sucs de fruita.

L’única nota negativa va ser el comportament d’una mare que per voler endur-se 2 o tres sucs a casa, va insultar a una col·laboradora de l’AMPA. Lamentem profundament aquest incident i farem tot el possible perquè aquesta situació no es repeteixi.

Agraïments: A la comissió de festes i a tots aquells que van col·laborar en l’organització de la festa. A Roman, Cesar, Rebeca, Lluís, … per les fotos. A l’empresa Pascual per la seva col·laboració.

Us deixem l’enllaç a les fotos. Com sempre, per qüestions d’autorització d’imatge no podem posar totes les fotos que voldríem.

Esperem els vostres comentaris i opinions sobre les disfresses, la festa, el berenar, etc..

Un comentario en «Carnestoltes a l’escola»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *