Carnestoltes 2014

Aquest any ens hem volgut sumar al 40è Aniversari de l’escola i ens hem convertit en espelmes per celebrar una gran festa d’aniversari. Unes 60 espelmes van acompanyar al gran pastís d’aniversari pels carrers de Santa Eulàlia. A més a més, un personatge molt important s’ha volgut sumar a la nostra festa i és que el mateix Frederic Mistral ens va acompanyar durant tota la rua animant i fent ballar a tota la gent.

Durant tota la rua vam estar ballant la coreografia que amb gran paciència, l’Ana ens havia estat ensenyant. Aquest any els guanyadors han estat les Ampa del Pompeu Fabra, Milagros Consarnau i Provençana. Moltes felicitats.
Tot i no haver guanyat cap premi vam aconseguir el més important, passar-ho bé i sobretot que els nens i nenes gaudissin d’aquest dia tan especial.

Un cop acabada la festa ens vam dirigir cap a l’escola on uns quants ens vam quedar a sopar. Abans però, Frederic Mistral i unes quantes espelmes es van passejar pel Gran Via 2 i com era d’esperar la van «liar» (no us perdeu les fotos).

Agraïments:
A la Comissió de Carnestoltes, l’Esme i Olga, per tot l’esforç i la seva paciència.
A l’Ana, per la coreografia, als bricomaniacs, que han construït el fantàstic carro amb el pastís, als que ens heu enviat les fotos i els vídeos i a tots aquells que d’una manera o altra heu col·laborat amb la comissió.
I evidentment, a totes les famílies que heu participat a la rua. Esperem que us ho hàgiu passat igual de bé que nosaltres i que repetiu l’any vinent. 

Us deixem el recull de fotos i un vídeo amb la coreografia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *