Carnestoltes 2013

Aquest any teníem dos reptes a superar: Millorar la classificació de l’any passat (3er premi) i augmentar el nombre de participants a la rua. El primer no l’hem aconseguit, però el segon l’hem superat amb escreix, passant de 60 a 93 persones a la comparsa. La disfressa d’aquest any tenia una dificultat afegida i és que no era una única disfressa sinó 4, amb el treball que això suposa: 4 patrons, 4 maquillatges, un munt de teles i complements diferents, … però malgrat això la comissió de carnestoltes ha superat totes les dificultats i amb l’ajuda de tots i totes han aconseguit que la comparsa del Mag d’Oz desfilés ben orgullosa per la rua de Santa Eulàlia.

Com l’any passat, vam preparar tres coreografies per anar ballant durant la rua, 2 basades en la música de la pel·lícula i l’altre no podia ser un altre que la canço de moda “Gangnam style” rebatejada com a “AMPA Style”. El divendres vam quedar per assajar els balls (podeu veure el vídeo aquí) i preparar la megafonia, però durant la rua vam tenir la mala sort que el generador es va espatllar i fins a mitja rua no ho vam poder arreglar. Ja era massa tard doncs el jurat no va poder veure els balls que haviem assajat. Tot i això no vam parar de ballar i llençar confeti i caramels. Els nens i les nenes s’ho van passar d’allò més bé. Al acabar la rua vam esperar pacientment l’entrega de premis, però aquest cop no vam tenir sort i els premis se’ls van endur el Milagros Consarnau, Azorin i Provençana, a qui aprofitem per felicitar.

Trofeu a la participació

Un cop acabada la rua, molts vam tornar cap al gimnàs de l’escola doncs havíem encarregat un sopar per acabar la festa tot junts. Vam ser prop de 70 persones !!. Ens pensavem que els nens i nenes no aguantarien, però estavem ben equivocats, no van parar de saltar i ballar. Els que estavem rebentats erem nosaltres!! Tot i el cansament algunes mares encara van tenir ganes de ballar.

Agraïments:

A la Comissió de Carnestoltes, l’Esme i Olga, per tot l’esforç i temps dedicat.
A l’Ana per la preparació de la música i la coreografia.
A tots aquells que ens heu enviat les vostres fotos i vídeos.
I evidentment, a totes les famílies que heu participat a la rua. Esperem que us ho hàgiu passat igual de bé que nosaltres i que repetiu l’any vinent per superar la barrera dels 100.

Us deixem amb un resum de les fotos esperant que tothom se senti representat, tot i que és difícil i més quan aquest any la disfressa no permetia gaire mobilitat als fotògrafs oficials. 😉

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *