Carnaval 2020

Famílies!

S’acosta el Carnestoltes i aquest any, des de l’Ampa, volem tornar a participar a la Rua que s’organitza al barri de Santa Eulàlia el dia 22 de febrer!

El tema escollit serà la «Granja Frederic Mistral».

Des de la Comissió de Festes ja hem començat a organitzar-ho tot!

La idea és que els alumnes de l’escola vagin disfressats d’animal. Com veureu hi ha quatre models de disfresses, que anireu triant a mida que vingueu a fer les inscripcions, és a dir, els primers que la facin podran triar i a mida que es vagin fent aniran quedant la resta de models.

Els pares anem de grangers! Aquesta disfressa és molt senzilla. Només haurem de portar uns texans i camisa de quadres que tinguem a casa, amb un barret de palla.

Un cop tinguem totes les inscripcions, us farem arribar la resta de la informació, però abans heu de passar per l’AMPA durant aquesta propera setmana i la següent per realitzar la inscripció i el pagament de la disfressa.

HORARIS:

– Dimecres 15 i dijous 16 de 9h. a 10h. i de 16:30h. a 17:30h.

– Dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22 de 16:30h. a 17:30h. 

– Dimarts 21 de 9h. a 10h.

PREUS:

SOCIS             7€
NO SOCIS       9€

Aprofitem també l’ocasió per informar-vos que si esteu interessats a participar i col·laborar amb nosaltres per organitzar les disfresses, materials, decoracions, etc. estarem encantats de comptar amb vosaltres. 

Us passem la disfressa que, des de la comissió de festes, hem preparat amb tota la il·lusió per poder participar a la rua.

Fem que aquest any el Frederic Mistral torni a fer-se notar!!

Alba, Ana i Mireia

Comissió de Festes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *