Benvinguts i benvingudes al curs 2015-2016

Benvolgudes famílies.

La junta de l’AMPA us vol donar la benvinguda al nou curs escolar i especialment a aquelles famílies que us incorporeu a l’escola, ja sigui a P3 o en altres cursos. A partir d’ara rebreu periòdicament informació relacionada amb l’AMPA i l’escola per això us recomanem que comproveu sovint el vostre correu per estar puntualment informats de tot allò relacionat amb els vostres fills i filles. Podeu seguir tota la informació de l’AMPA al nostre bloc, les xarxes socials i també mitjançant l’aplicació per a mòbils Android. Us animem a que ens seguiu i ens feu arribar sempre que volgueu les vostres opinions o consultes.

Com ja vam informar el curs passat, aquest curs hi haurà una renovació en els càrrecs de la junta. Properament rebreu un correu informant sobre la convocatòria de l’Assemblea General. No cal dir que la vostra presència és molt important a fi de garantir la continuïtat de l’AMPA.

De moment, el nostre horari d’atenció és els divendres de 16:30 a 17:00. Com ja no tenim caseta, ens trobareu a la planta baixa de l’escola, al primer passadís a ma esquerra.

Salutacions i bon curs 2015-16 !!

La Junta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *