BENVINGUTS AL NOU CURS 2019-2020

Famílies,

Benvingudes a l’AMPA per a totes les que comenceu aquest any a l’escola i també a les que continueu amb nosaltres un any més!

Com ja sabeu, dins de l’Ampa hi ha un petit grup de famílies que formem la Junta i que treballem conjuntament amb l’escola per aportar tot el necessari per enriquir l’educació dels nostres fills i filles.
Per aquest curs venim amb les piles carregades per dur a terme totes les activitats que estiguin a les nostres mans. És per aquest motiu que necessitem el major nombre de mans possibles. Per poder arribar molt lluny!
Al proper mes d’octubre farem una Assemblea per a tots els socis de l’AMPA, on us explicarem com es desenvoluparà aquest curs.
En breu rebreu un correu on us comunicarem les dates per inscriure’s a les activitats extraescolars, que iniciaran el 30 de setembre.
Us animem a compartir aquesta informació amb les famílies que conegueu i que encara no siguin sòcies.
Per a totes aquelles famílies que encara no tingueu el carnet de soci, el podeu passar a recollir en l’horari habitual.
Ens podeu trobar al despatx de l’AMPA aquest dijous en horari especial de 9:00h. a 10:00h. i de 16:30h. a 17:00h. i tots els dijous de 16:45h. a 17:30h. i per a qualsevol consulta, al nostre correu.
Bon curs per a tots!
Jacob
President AMPA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *