Benvinguts al curs 2012-13

Benvolgudes famílies.

L’AMPA us vol donar la benvinguda al nou curs escolar 2012-2013 i especialment a aquelles famílies que us incorporeu a l’escola, ja sigui a P3 o en altres cursos. Durant aquesta setmana, tots els socis rebreu un correu de benvinguda. Si no el rebeu, escriviu-nos un vosaltres, doncs voldrà dir que no tenim la vostra adreça o que és incorrecta. És molt important que tinguem el vostre correu electrònic, doncs utilitzarem preferentment aquesta forma de comunicació per posar-nos en contacte amb vosaltres.

Si encara no sou socis de l’AMPA us recomanem que us en feu per poder gaudir de tots els serveis que oferim: compra de llibres, activitats extraescolars, servei d’acollida, roba esportiva, festes, sortides, etc. La quota és de només 15€ anuals per família.

A partir d’ara rebreu periòdicament informació relacionada amb l’AMPA i l’escola, per això us recomanem que comproveu sovint el vostre correu per estar puntualment informats de tot allò relacionat amb els vostres fills i filles.

Us animen a que feu una ullada al nostre blog i repasseu les activitats realitzades durant el curs passat. Així mateix us animem a que participeu activament a la nostra pàgina al facebook i ens feu arribar sempre que volgueu les vostres opinions o consultes al nostre correu.

Esperem seguir comptant amb la vostra col·laboració en l’organització de les activitats i serveis que oferim i us convidem a visitar-nos a la caseta si voleu participar activament en alguna comissió.

Salutacions i bon curs 2012-13 !!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *